Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Korunmasız ilk ilişki sonrası gelen sıvı
- Konu Sahibi Elfbysl
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelik #akıntı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.141
- 528
Yani 24 saat sonra akiyor diye duymuştum kişiden kişiye de değişiyor olablir tabiSperm canlı duruyor da hiç akmaması mümkün değil ki, illaki akıyor yarısı. Odur muhtemelen
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.141
- 528
24 saat içeride ne tutuyor spermi yav vajina öyle bi yapıda değil ki :)) yok öyle bi şey. Giden gider canlı kalan vajina içine yapışmış 3-5 tanesi kalır gerisi meniyle akar giderYani 24 saat sonra akiyor diye duymuştum kişiden kişiye de değişiyor olablir tabi
Ve ayrıca daha çocuk için çok erken sadece endişelendim acaba yanlış bişey mi yaptık diyeMerhabalar 6 aylık evliyiz çocuk yapmaya karar verdik ve 6 aydir korunuyorduk ilk bugun korunmayı bıraktık araştırmalarıma gore ilişki sonrası sırtüstü belinde yastık olacak şekilde beklenmesi gerektiğini okuduk ve uyguladım daha sonrasında duş aldım ve hareket etmeye başladım şimdi lavobaya girdiğimde aynı vajinal akıntı gibi uzunlamasına bir akıntım oldu fazlaca acaba spermler ki, spermler 72 saat canlı duruyor peki bu akıntı neden çıktı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
- 18 Mart 2015
- 2.647
- 4.878
- 133
24 saat sonra nasıl akacak sıvı bu sonuçta yapışıp kalmaz ki ayağa kalktın mı akar yaniYani 24 saat sonra akiyor diye duymuştum kişiden kişiye de değişiyor olablir tabi
Bunun bir saati yok ozaman demekki bende bilmediğim için soruyorum24 saat içeride ne tutuyor spermi yav vajina öyle bi yapıda değil ki :)) yok öyle bi şey. Giden gider canlı kalan vajina içine yapışmış 3-5 tanesi kalır gerisi meniyle akar gider
Anladım normal bişey ozmaan teşekkür ederim24 saat sonra nasıl akacak sıvı bu sonuçta yapışıp kalmaz ki ayağa kalktın mı akar yani
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.825
- 598
24 saat boyunca içeride nerde saklanacak? Ayağa kalktın mı akıcak içerdekiler kapalı alan orasıYani 24 saat sonra akiyor diye duymuştum kişiden kişiye de değişiyor olablir tabi
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.141
- 528
Yok yok, ben mayışık bi insanım bi süre komple yatarım kalktığım zaman işemişim gibi gidiyor hepsi üzücü mffmBunun bir saati yok ozaman demekki bende bilmediğim için soruyorum
Ya şoyle soyliyim çok yeniyiz daha bilmediğimiz için soruyorum24 saat boyunca içeride nerde saklanacak? Ayağa kalktın mı akıcak içerdekiler kapalı alan orası
- 26 Ekim 2023
- 914
- 263
- 23
Hahaha aynı bensin bende yatıyorum uyuyup kalıyorum sonra kalkınca güzelce akıyorYok yok, ben mayışık bi insanım bi süre komple yatarım kalktığım zaman işemişim gibi gidiyor hepsi üzücü mffm
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.141
- 528
24 saat boyunca içeride nerde saklanacak? Ayağa kalktın mı akıcak içerdekiler kapalı alan orası
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.141
- 528
Alınma kız bu kadar, yanlış öğrenmişsin düzelttik kırılma Burası alınganlar için cehennemin 7.katı üzülürsünAyrıca bilmiyorum ki burda bişey soruyorum herkes çok bilmis gibi değişik bir tavırla cevap veriyor lütfen tekrardan söylüyorum bilmiyorum ve daha çok yeniyiz dalga geçer gibi cevap vermeyin lütfen
Alınma değil bu sorunun cevabını bilsem zaten burda sormam bilmediğim birşeyi soruyorum dalga geçer gibi cevap veriliyor hoş değil çabuk alınan bir insan değilim aslındaAlınma kız bu kadar, yanlış öğrenmişsin düzelttik kırılma Burası alınganlar için cehennemin 7.katı üzülürsün
- 26 Ağustos 2017
- 2.893
- 7.572
- 158
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.141
- 528
Prezervatifle korunmuyordur belkiKorunurken prezervatifte ne kadar sıvı kaldı hiç dikkat etmediniz mi? O sıvı vajinanızın içinde, haliyle ayağa kalktığınızda içinizden yer çekimi ile akıp gitmesi gerekiyor. Sizi dölleyecek sperm o kadar yüksek cc'de bir sıvı değil.
- 24 Şubat 2023
- 520
- 119
- 23
- 27
- 26 Ağustos 2017
- 2.893
- 7.572
- 158
geri çekilme ihtimalini nedense hiç düşünmüyorum aslında tcde en yaygın korunma yöntemi pardonPrezervatifle korunmuyordur belki