Korunmasiz iliski ve yumurtlama

Isge

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
107
29
28
Merhabalar kizlar sizlerin fikrini almak istiyorum esimle korunmasiz iliski yasadik ve ertesi gun yumurtlama donemim basladi akintimdan anladim bugun 3. gunu sag kasigimda şiş saplanir gibi sancilar var sizce bebis icin umutlanmali miyim tam yumurtlama gunune denk gelmedigim icin umutlanmamali miyim fikrinizi almak istedim tesekkirler

Merhaba spermler vucutta üç güne kadar canlı kalabiliyor diye biliyorum yani ertesi günü yumurtlama gününe denk geldiyse tabiki de şansınız yüksek.
Umarım güzel haberler alırsınız
Olası ilişkiden sonra da testlerde görünmesi min 10 12günü bulur diye okumuştum ben daha vaktiniz var kendinizi çok dinleyip strese sokmamaya çalışın bu konuda

Acikcasi cok da heveslenmemeye calisiyorum da bu yumurtlama vs olaylarindan pek anlamadigim icin ne dusunmem gerektigini de bilemedim

Acikcasi cok da heveslenmemeye calisiyorum da bu yumurtlama vs olaylarindan pek anlamadigim icin ne dusunmem gerektigini de bilemedim
Ovulasyon takip testleri satılıyor o testler sayesinde tam en yüksek gün takip edilebiliyor. Ben de ilk defa bu ay denedim o testleri ve her ay akıntımın artıp yapısnın değiştiği günle yaptığım test tutarlı çıktı. Yani siz de doğru farketmiş olabilirsiniz şansınız var bence

Bu arada yumurtlama gününz yeni gelmiş olabilir mi kasık ağrısı gibi belirtileri de varmış belki her ihtimale karşı değerlendirmek istersiniz

İhtimal var ana gene de çok umutlanmayın belli olmuyor

Bu arada yumurtlama gününz yeni gelmiş olabilir mi kasık ağrısı gibi belirtileri de varmış belki her ihtimale karşı değerlendirmek istersiniz
Bencede suan yumurtluyor olabilirim iste bu sirada sperm canli kalmis oluyor mu bilemiyorum 3. gunu oldugu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…