Korunmasız ilişki sonrası kaşık ağrısı

erzincanli1235

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
7
0
1
25
Merhaba hanımlar gerçekten bu siteyi çok seviyorum her türlü sorunun cevabı var neyse ben soruma geçeyim lütfen bilgisi ve düşüncesi olan yorum yapsın.
geçen ay korunmasız ilişkilerimiz oldu nerdeyse her gün ve kasık ağrılarım oldu bu ağrı nasıl bir ağrıydı oturup kalkerken batarmış gibi birde ilişki esnasında sağ kasığımda acı hissetmiştim birde o ay 26. Gün regl olmadım 28. Gün regl oldum ilk iki günmüydü 3 günmüydü regl kanı gibi kanamam oldu ama hepsini toplasam 1 taş çatlasın 2 pedlikti ağrılı oldu aynı regl gibi sonraki günlerde siyah kan geldi ve kokuluydu o da 1 pedi doldurmazdı yani kesin 5. Yada 6. Gün bitti tamamen gelmedi bişey reglim 8. gün tamamen biter ilk 3 4 gün normal adet sonrakiler 2 ped kadar akıntı şeklinde ve kokusuzdur kızlar uzatıyorum kusura bakmayın ama detaylıca anlatmak istiyorum yaşayan vardır diye sonra bu aya gelelim eşim askeri personel olduğu için 1 haftalık süremiz vardı bu regl bittiği gün hemen korunmasız ilişkilerimize başladık ve ilişkilerimiz 28 29 30 31 Aralık ve 1 2 3 4 ocak oldu 2 3 gündürde yine oturup kalkarken kaşık batmalarım ağrıyor her zaman değil bazen hissettiriyor acaba bunun sebebi nedir bir sorunmu var lütfen yaşayan yada bilgisi düşüncesi olan yorumlarıyla aydınlatsınlar

Kusura bakmayın hakkınızı helal edin biraz kötü yazmışım lütfen bilgisi düşüncesi yaşayan herkes yorum yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…