Korunmasız ilişki sonrası hamile kalmamak için

sopakuzuli

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
1.121
210
323
merhaba ,
dün kuzenim bana bişey sordu ve bende size size sormak istedim. kuzenim bekar 2 senedir süren bir ilişkisi var. ikiside işsiz 1 sene önce cinsel ilişki yaşamaya başlamışlar. tabi bunu dün öğrendim. zorda kalmasa anlatmazdı. ilişkiye girmişler ve prezervatif ilişki sırasında çıkmış. yani korunmamışlar. şimdi hamile kalma olasılığına karşın ne yapabiliriz. çok küçük biryerde oturuyor ve bekar birinin bu şikayetle doktora gitmesi imkansız. adetin hemen sonrasıymış. hamile kalma ihtimali ne yada şimdi ne yapılabilir nasıl öğrenilebilir.

Son düzenleme:
merhaba ,
dün kuzenim bana bişey sordu ve bende size size sormak istedim.kuzenim bekar 2 senedir süren bir ilişkisi var.ikiside işsiz 1 sene önce cinsel ilişki yaşamaya başlamışlar.tabi bunu dün öğrendim.zorda kalmasa anlatmazdı.ilişkiye girmişler ve prezervatif ilişki sırasında çıkmış.yani korunmamışlar.şimdi hamile kalma olasılığına karşın ne yapabiliriz.çok küçük biryerde oturuyor ve bekar birinin bu şikayetle doktora gitmesi imkansız.adetin hemen sonrasıymış.hamile klama ihtimali ne yada şimdi ne yapılabilir nasıl öğrenilebilir.

ertasi gün haplarından kullanabilir. eczaneden alıp hemen kullansın.

hocam çok çok çok tşk ederim.gidip hapı ben aldım.zaten dün olmuş bu olay yani etki etmesi için erken davranmış olduk.böyle bi yöntem olduğunu daha önce hiç duymamıştım.gerçekten çok teşekkürler iyiki varsınız ve sorunlarımıza duyarsız kalmıyorsunuz.

hocam mrb, ,

kuzenim ilacı kullandı şimdi kanaması olmuş.bu ilacın yan etkisimi yoksa ilacın etki etmesimi ?

Merhaba sevgilimle ilişkiye girdik hemen sonrasında hamile kalmamak için ginera doğum kontrol hapı kullandım acaba ise yararmı ve bidaha ilişkiye girmesem bile kullanmama gerek varmı

Back
X