B babysel Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2024 17 0 1 30 Cumartesi 00:04 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekoss #21 asdasdws .!.: merhaba hayır yapmadım, sabırla regli günümü bekliyorum yani haftaya pazartesi ya da salı Genişletmek için tıkla... Ben bugün regl oldum. Tahmini tarihimden 3 gün önce yani bu ay erken yumurtlamışım ovülasyon testide yanılttı bu ay ovülasyon yapmayacağım.
asdasdws .!.: merhaba hayır yapmadım, sabırla regli günümü bekliyorum yani haftaya pazartesi ya da salı Genişletmek için tıkla... Ben bugün regl oldum. Tahmini tarihimden 3 gün önce yani bu ay erken yumurtlamışım ovülasyon testide yanılttı bu ay ovülasyon yapmayacağım.
asdasdws Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 111 24 13 28 Cumartesi 00:10 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekoss #22 Melekoss .!.: Ay insallah aynı anda başlamışız haberleşelim Genişletmek için tıkla... babysel .!.: Ben bugün regl oldum. Tahmini tarihimden 3 gün önce yani bu ay erken yumurtlamışım ovülasyon testide yanılttı bu ay ovülasyon yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Bazen bünye şaşabiliyor ilk korunmasızsa. Birdahaki aya inşallah
Melekoss .!.: Ay insallah aynı anda başlamışız haberleşelim Genişletmek için tıkla... babysel .!.: Ben bugün regl oldum. Tahmini tarihimden 3 gün önce yani bu ay erken yumurtlamışım ovülasyon testide yanılttı bu ay ovülasyon yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Bazen bünye şaşabiliyor ilk korunmasızsa. Birdahaki aya inşallah
B babysel Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2024 17 0 1 30 Cumartesi 00:39 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekoss #23 asdasdws .!.: Bazen bünye şaşabiliyor ilk korunmasızsa. Birdahaki aya inşallah Genişletmek için tıkla... Evet bakalım inşallah kısmetse evet ilk aydı daha inşallah sizde vardır haber verin mutlaka
asdasdws .!.: Bazen bünye şaşabiliyor ilk korunmasızsa. Birdahaki aya inşallah Genişletmek için tıkla... Evet bakalım inşallah kısmetse evet ilk aydı daha inşallah sizde vardır haber verin mutlaka
B babysel Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2024 17 0 1 30 Dün 20:47 Konu Sahibi Konu Sahibi Melekoss #24 asdasdws .!.: Bazen bünye şaşabiliyor ilk korunmasızsa. Birdahaki aya inşallah Genişletmek için tıkla... Sonucunuz ne oldu test yaptınız mı merak ettim
asdasdws .!.: Bazen bünye şaşabiliyor ilk korunmasızsa. Birdahaki aya inşallah Genişletmek için tıkla... Sonucunuz ne oldu test yaptınız mı merak ettim