arkdşlar ben adetimin 2.günü doğum kontrol hapı kullanmya başladım.adetim bittikten 2 gün sonra fln korunmasız ilişki yaşadım.hapları başladığımdan beri düzenli içtim şu an iilk kutum bitti.acaba korunmasız ilişki sırasında hamile kalmış olabilir miyim?ilk kutuda korumaz gibi söylentiler duydum kimi doktor uzman videolarında da ilk kutunun ilk hapı ile koruma başlar diyordu.çelişkide kaldım?
valla benimkisi direk dalıyo hiç korunma falan Yok
yeni çıkan östrojenli halka var rahim içine yerleştiriliyormuş bi kaç aylık o olabilir ya da deri altı implantı var o da olabilir bir uzman jinekologla konuş bir danış derim bu yöntemleri
benimkide öyleydi 2.doğurdum.şimdi beni bulabilirse dalsın bakalım:)))))
çok güldüm cevabınıza ikinciden sonra öyle oluyo sanırım :)
kızlarrr yeni doğum yaptım yani 4 buçuk ay oldu.korunma yöntemleri ile ilgili sorunum var yani şöyle doğum kontrol hapı kullalanama guatr var spiral kullanamam çok kanama yapıyo.eşimde keni istemiyo korunmak.3 aylık iğne yaptırsam adet düzensizliği yapıyomuş.yaptıran varmı bu iğnelerden.bi akıl verin canlarım :)))
selam güzel anneler
ben doğum yapalı 2,5 yıl oldu..
doğumdan 1 ay sonra bütün yöntemleri düşündüm doktorumla konuştum
her yöntemde hamile kalma riski vardır unutma demişti,en garantili görünen spiral olduğu için ondan takıldı
ve çok titizimdir her 6 ayda bir doktor kontrollerim olurdu hiç aksatmadım
spiralde bir sorun olmamıştı taaaakiii 4 ay öncesine kadar
yine doktor kontrolüm vardı doktorum spiral yerinde bir sıkıntı yok dedi
bundan 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim doktoruma söyledim oda şakamı yapıyorsun dedi
gittim neyse spiral çıkarıldı sonuç spirale rağmen hamileyim...
ama bende eşimde asla aldırmayı düşünmedik kıyamadık şimdi ikizler
dört gözle doğumu bekliyoruzz
bunca şeyden sonra nasıl korunacam diye düşününce hiçbir korunma yöntemine güvenmiyorum nasıl güveneyimki
bir tane oğlum var şimdi de hamileyim ikizlerim olacak sağlıcakla büyüsünler inşalah 3 tane çocuk yetmezmi
doğum esnasında tüplerimi bağlatacağım ben kesin kararımı verdim.. buna rağmen hamile kalan da varmış bu arada onuda duydum
son sözüm ;dediğim gibi hiçbir korunma yöntemine güvenmiyorum ki zaten hiçbiri %100 güvenli değil
artık her ne şekilde korunursanız korunur yinede dikkat edin takip edin kendinizi derim
arkdşlar ben adetimin 2.günü doğum kontrol hapı kullanmya başladım.adetim bittikten 2 gün sonra fln korunmasız ilişki yaşadım.hapları başladığımdan beri düzenli içtim şu an iilk kutum bitti.acaba korunmasız ilişki sırasında hamile kalmış olabilir miyim?ilk kutuda korumaz gibi söylentiler duydum kimi doktor uzman videolarında da ilk kutunun ilk hapı ile koruma başlar diyordu.çelişkide kaldım?
kızlarrr yeni doğum yaptım yani 4 buçuk ay oldu.korunma yöntemleri ile ilgili sorunum var yani şöyle doğum kontrol hapı kullalanama guatr var spiral kullanamam çok kanama yapıyo.eşimde keni istemiyo korunmak.3 aylık iğne yaptırsam adet düzensizliği yapıyomuş.yaptıran varmı bu iğnelerden.bi akıl verin canlarım :)))
ikinci kutudan sonraaa korumaa sağlıyor diye biliyorum bende canımmmDD
az da olsa hamile kalma ihtilam var yani.ama büyük ihtimal kalmam koruma oranı yüksek diye duydum ilk ay bile olsa.şimdi ilk kutum bitti ve 7 gün hap içmiycem sonra adetim olsa da olmasa dabu ara 8. gün tekrar hapa başlamam gerekiyormuş.doğru mu ?
spıralle hamıle kln cok kısı var herkese tutmuyormus. anm cok zun kullndı bısı olmadı onda. ama bnce dogal yontem en ıyısı zararsz. dısarıya yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?