• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korunma

Etlibutlu

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
875
151
323
Ankara
kızlarrr yeni doğum yaptım yani 4 buçuk ay oldu.korunma yöntemleri ile ilgili sorunum var yani şöyle doğum kontrol hapı kullalanama guatr var spiral kullanamam çok kanama yapıyo.eşimde keni istemiyo korunmak.3 aylık iğne yaptırsam adet düzensizliği yapıyomuş.yaptıran varmı bu iğnelerden.bi akıl verin canlarım :)))

mrb.Benimde 6 ay olucak doğum yapalı.Kara kara düşünüyorum nasıl korunsam diye doğum kontrol hapı kullanmam hiç kullanmadım spiral düşündüm ama korkuyorum zaten ağrılı regl oluyorum iğneler içinde kafam karıştı mecburen şimdilik eşim korunuyor.Deneyimli hanımlar yardımcı olurlar umarım bize :)

spıralle hamıle kln cok kısı var herkese tutmuyormus. anm cok zun kullndı bısı olmadı onda. ama bnce dogal yontem en ıyısı zararsz. dısarıya yanı:31:

kızlar kadın prezervatifi yada halka adını tam bilmiyorum kuzenim kullanıyo çok rahat olduğu söylüyo doktorlarınıza biz sorun yardımcı olurlar size bende sorucam gittiğimde

Aynen bende ne yapicagimi dusunuyorum...

Dogum kontrol hapi cok kullandim ogluslarim olmadan, daha fazlada kullanmak istemiyorum spiralede guvenmiyorum...

doktorum igneyi hic tavsiye etmiyorr eee napcas:1:normal yolla korunmaya hele hic guvenmiyorum:1:

selam güzel anneler
ben doğum yapalı 2,5 yıl oldu..
doğumdan 1 ay sonra bütün yöntemleri düşündüm doktorumla konuştum
her yöntemde hamile kalma riski vardır unutma demişti,en garantili görünen spiral olduğu için ondan takıldı
ve çok titizimdir her 6 ayda bir doktor kontrollerim olurdu hiç aksatmadım
spiralde bir sorun olmamıştı taaaakiii 4 ay öncesine kadar
yine doktor kontrolüm vardı doktorum spiral yerinde bir sıkıntı yok dedi
bundan 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim doktoruma söyledim oda şakamı yapıyorsun dedi
gittim neyse spiral çıkarıldı sonuç spirale rağmen hamileyim...
ama bende eşimde asla aldırmayı düşünmedik kıyamadık şimdi ikizler
dört gözle doğumu bekliyoruzz

bunca şeyden sonra nasıl korunacam diye düşününce hiçbir korunma yöntemine güvenmiyorum nasıl güveneyimki
bir tane oğlum var şimdi de hamileyim ikizlerim olacak sağlıcakla büyüsünler inşalah 3 tane çocuk yetmezmi :1:
doğum esnasında tüplerimi bağlatacağım ben kesin kararımı verdim.. buna rağmen hamile kalan da varmış bu arada onuda duydum

son sözüm ;dediğim gibi hiçbir korunma yöntemine güvenmiyorum ki zaten hiçbiri %100 güvenli değil
artık her ne şekilde korunursanız korunur yinede dikkat edin takip edin kendinizi derim

selam güzel anneler
her yöntemde hamile kalma riski vardır unutma demişti,en garantili görünen spiral olduğu için ondan takıldı
bundan 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim doktoruma söyledim oda şakamı yapıyorsun dedi

bunca şeyden sonra nasıl korunacam diye düşününce hiçbir korunma yöntemine güvenmiyorum nasıl güveneyimki
bir tane oğlum var şimdi de hamileyim ikizlerim olacak sağlıcakla büyüsünler inşalah 3 tane çocuk yetmezmi :1:
doğum esnasında tüplerimi bağlatacağım ben kesin kararımı verdim.. buna rağmen hamile kalan da varmış bu arada onuda duydum

son sözüm ;dediğim gibi hiçbir korunma yöntemine güvenmiyorum ki zaten hiçbiri %100 güvenli değil
artık her ne şekilde korunursanız korunur yinede dikkat edin takip edin kendinizi derim

ay inanmıyorum ya sizi okuyunca resmen stres yaptım.Nasip işte olunca oluyo.Allah sağlık versin çocuklarınıza.Tüpler bağlandıktan sonra hamile kalındığını da duydum ya yok artık dedim.neyse bulucaz bi yolunu baakalım :)

ay inanmıyorum ya sizi okuyunca resmen stres yaptım.Nasip işte olunca oluyo.Allah sağlık versin çocuklarınıza.Tüpler bağlandıktan sonra hamile kalındığını da duydum ya yok artık dedim.neyse bulucaz bi yolunu baakalım :)

aynen öyle vallahi,ben ne güzel tüplerimi bağlatayım ömür boyu rahat olurum dedim heveslendim
sonra bir duydumki buna rağmen haile kalan varmış :44:

selam güzel anneler

ayyyy,iyice stres yaptim simdi:18:napcaz biz yaaaaa....

yalan o tüpler bağlanınca hamile kalma yok öyle birşey

bana da mantıksız geldi ama tüpler bağlatılınca hamile kalmak sperm nerden yolunu bulmuş ta kaçmış :)

o olayı araştırdım kızlar tüpleri bağplatınca hamile kalanlar evet varmış ama
tüpleri bağlatma işlemi varya artık nasıl yapılıyorsa o tüpler geri açılabiliyormuş o şekilde oluyormuş..
ama oda herhalde doktor ve iyi bir ekip işidir..yani bu işlem başarılı yapılırsa bir sorun olmaz diye düşünüyorum
şuan benim düşündüğüm tek yöntem bu zaten kısmetse doğum esnasında tüplerimide bağlatıcam

Back