arkadaşlar emzirirken altı aydan sonra doğum kontrol hapı kullanan var mı aramızda?ben sütü azalttığı için düşünmüyordum ama sağlık ocağındaki hemşire çok rahat kullanabileceğimi söyledi.emzirirken doğum kontrol hapı kullanan var mı?veya kondom harici bir çözümü olan?
benimde 3 aylık bir oğlum var bugün biraz internetten araştırdım bu konuyu hap sütün tadını bozduğu için en az 6 ay önermiyorlar.bende araştırıyorum en iyi yöntem hangisi sizce birde aşı varmış acaba o nasıl
ilk dogumdan sonra hapkullanmaya basladim 40 gunluktu ozaman bebeklerim.Sutumde bir azalma olmadi.8 ay once bir oglum daha oldu dogumdan hemen sonra hormonlu spiral taktirdim.sutum de deisiklik yok hala bir gosumu emerken oglum diger gogsum akiyor.Merak etme kullan bence.Sakin sut korur hamile kalmam diye korunmadan iliskiye girme.dogumdan 2 hafta sonra bile hamile kalinabiliyormus.
benimde 3 aylık bir oğlum var bugün biraz internetten araştırdım bu konuyu hap sütün tadını bozduğu için en az 6 ay önermiyorlar.bende araştırıyorum en iyi yöntem hangisi sizce birde aşı varmış acaba o nasıl
ilk dogumdan sonra hapkullanmaya basladim 40 gunluktu ozaman bebeklerim.Sutumde bir azalma olmadi.8 ay once bir oglum daha oldu dogumdan hemen sonra hormonlu spiral taktirdim.sutum de deisiklik yok hala bir gosumu emerken oglum diger gogsum akiyor.Merak etme kullan bence.Sakin sut korur hamile kalmam diye korunmadan iliskiye girme.dogumdan 2 hafta sonra bile hamile kalinabiliyormus.
kırk günlükken doğum kontrol hapı mı kullandınız? eğer öyleyse hangi markaydı ve doktor tavsiyesiyle mi kullandınız ? spirali ben de düşündüm ama kayma riski vazgeçirdi
ya ben şu haptan hep uzak duruyorum nedense. vücuduma hormonlarımı bozan bir şey aldığımı düşünmek hoşuma gitmiyor. gerçi artık eskisinden daha iyi olduğunu söylüyorlar ama ne bileyim, içim el vermiyor doğrusu. prezervatifi neden düşünmüyorsunuz? bana en temizi ve de güvenlisi oymuş gibi geliyor.