benim düğünüme 33 gün var ve ben gecen gün dr gittim dr bana diane 35 hapını verdi. 2 gündür falan kullanıyorum . hatta bu hapı kullananlara sordum onlarda öyle 2 yıldır kullanan varmış hiç bi yan etkisi görmemiş hatta adet düzensizliği ortadan kalkmış.sancıları yok denecek kadar azalmış. bu bilgide benden size işallah işinize yarar kızlar:)
bır yıllık evlıyım evlenmeden ıkı ay once basladım kadın doğum hapına 7 ay mıranova kullandım sımdıde yasmıne devam edıyorum mahvedıyo haplar benı bas agrısı bulantı (bazen kusma) adetlerım azaldı ve buda sınırlılık yapıyoo duzenlı olamayınca...ınsallah esım kendı korunmaya karar verdıgı an rahatlayacam bendemafoldumben
Bende 15 gün sonra evleniyorum,doktora gittim ama doğum kontrol hapı vermedi bana bazı rahatsızlıklarımdan dolayı,hayatın boyunca kullanma kesinlikle dedi.. İyi mi oldu kötü mü oldu anlayamadım :sm_confused:
bende 5 aydır doğum kontrol hapıyla korunuyorum,çok ta memnunum,herhangi bir yan etki görmedim şimdiye kadar,zaten dr kontrolünde almaya başladım ve 1 yıl kadar da devam etmeyi düşünüyorum
dr a git bence sana,vücuduna en güzel yöntemi öneriyor...