kızlar korunmak için hangi yöntemleri kullanmayı düşünüyorsunuz?
iğne düşünüorrum benhapı utanırım onun korunma yönteminide istememm
benımde kara kara dusundugum konu bu.. dogum kontrol hapı zararlı dıyolar kılo aldırıyo dıyolar.. kısırlık yapıyo dıyolar... bende ıgne dusunuyorum ama onceden bı doktora sormak lazım zararı varmı... nezaman yapılmalı.. bılgısı olan varmı
neskar84 arkadaşım iğneyi iyi hoş düşünmüşsünde iğne doğum yapmış yappmamış her insana zararlı birincizi adet düzensizliğin varsa kesinlikle kullanma çünkü iğnede düzensizlik yapıyor ne zaman hastalanacağını bilmiyosun iğne ile korunmada bir ikincisi çocuk meselesi olmama riski var birde iğneyi bıraktıktan sonra 9 ve 11 aya yakın çocuk peşinde koşma maratonun olur göze alabiliyosan kullan derim hapa gelince eşiniz korunmuyorsa eğer en iyi klorunma yöntemi hap ben 2 yıldır kullanyorum eksine kilomu koruyorum nedenini sorarsanız hormonlarım dengede buda ilaç sayesinde oluyor özelden msj atarsanız kullandığım ilacı yazarım üstelik ilaç ücretsiz
ben evlenmeden 1 ay önce dr a gittim ve bana yasmin'i önerdi,2 ay olacak kullanıyorum herhangi bir yan etkisini görmedim,çok memnunum..evlenmeden mutlaka bir jinekoloğa danışın derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?