• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korunma yöntemi

bnlm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
193
0
46
Zonguldak
slm kızlar şimdi size bişey danışıcam düğünüme 2 ay var ve ben hangi yöntemi kullanacagımı bilmiyorum ilaç kullanmak istemiyorum çünkü yan etkileri beni korkutuyo tecrübeli ve bilgisi olanlar bana bi yardım edin lütfen

korunma yöntemlerinin hepsinin yan etkisi var
bi kondomun yok onda bile en basitinden alerji olabilir
dr.a gidip bilgi almak en iyisi

evet gitmeyi düşünüyorum ama biraz utandım :( kilo almaya meyilliyim ve hap kilo yapabilir diyolar kilo da almak istemiyorum gelinliğe sıgamam yoksa

evlenmeden önce benim de kafam çok karışıktı hap vs kullanmak istemiyordum 1 yıldır evliyim ve kondomla korunuyoruz dikkatli olduktan sonra hiç bir sakıncası yok benim bir arkadaşım 5 yıllık evli ve o da aynı yöntemi kullanıyor ve hala çocukları yok:34:

Kesinlikle kimsenin kafadan önerilerine kulak asma canım ve doktora git.
Hem kenarda köşede gizli kalmış bi hastalığın varsa ortaya çıkar.
Hiç çekinme, utanılcak bişe yok.
Bende nişanlıyım 1 ay önce gittim doktora ve doktorum çok tatlı karşıladı beni ne kızlar geliyor buraya diye de hayıflandı.
Benim için en etkili yöntem olarak hafif bi hap verdi ancak çok kullanma 1-2 sene sonra çocuk yapın dedi.
O yüzden içim rahat
Birde ne olur ne olmaz diye evliliğin 2. ayı gel dedi.

her ne kadar erkekler tarafından pek tercih edilmek istemesede en iyi yöntem kondom kullanımıdır.

her ne kadar erkekler tarafından pek tercih edilmek istemesede en iyi yöntem kondom kullanımıdır.

evet cnm erkekler hatta esimde nefret ediyor condomdan.ama bende aksine meyvali condomlara bayiliyorum.aldigi hiseyatin dusmesinden cok tam birlesme olmuyor diyor.

hiç acıtmaz canım merak etme şöyle yap kayganlaştıcılar var jel olanı değil de böyle yağ gibi olanlardan kullanırsın hem eşin hem sen olabildiğince rahat ol kasma kendini

hiç acıtmaz canım merak etme şöyle yap kayganlaştıcılar var jel olanı değil de böyle yağ gibi olanlardan kullanırsın hem eşin hem sen olabildiğince rahat ol kasma kendini

keşke kasmamayı başarabilsem bu anlatılanlar beni çok ürkütüyo düğünümün sevincini bile yaşayamıyorum :(

anlatılanlara kulak asma canım uuu ben ne hikayeler duydum bazıları çok abartıyor hem herkesin hikayesi kendine has farklı oluyor olunca sen de dersin aynı şeyi bak ben öyle canı tatlı biriyimdir ki aile içinde falan dalga konusu olurum hatta ben bile kasmadıysam sende kasmazsın içinden hep telkin et kendini bacaklar çok kasılır mesela gerçekten içinden konuş kendinle 'hadi biraz daha rahat bırak kendini yapabilirsin' gibi... saçma gelebilir ama ben çok faydasını gördüm oldu mu ki diye şüpheye düşmüştüm samimi söylüyorum sonuçta herşey beyinde bitiyor acı da zevk de

bir de sen şimdiden strese sokarak kendini çok yanlış yapıyorsun o anı düğün bitince düşünürsün... bir de hemen olmalı ilk gecede diye bişey yok hergün biraz daha deneyerek yavaş yavaş zamana yaymanızı öneririm umarım eşin de bu konuda anlayışlı yaklaşır

bende 1 yıl once evlendım canım ılk 10 ay kadar dogum kontrol hapı kullandım cok yan etkısı oldu... sonra prez. kullanmaya basladık rahatladım... kayganlastırıcı jel de alın o zamn sen daha rahat edersın ılk baslarda... en güzeli pre....:)

bence korunmayı sen düşünme canım eşin kendi korunur merak etme illa bişey kullanmak gerekmez hiçbişey kullanmadanda korunabilirsiniz eşin bunu düşünür sen kendi asosyal durumunla ilgili bence doktora gidip kendini rahatlatmalısın bu daha önemli

Back