korunma ve sutun artmasi

askprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
412
1
96
39
- Yurtdışı
arkadaslar bebek emzirirken hamiel kalma riskin yokmus oylemi bde arkadaslar eger ben hap kulanirsam adetimin gelmesini beklemeliyim demi o ne zman geliyor 40 in ciktiktan sonra bide sutu ne artiriri bilgisi olan paylasin incir duydum ama daha baska ne artiriyor payalsirsaniz sevibnirim

diğer konular hakkında bi fikrim yok ama anne sütünü bende incir çok arttıdı,ama mevsimi geçti şimdi,bi de pötibör bisküvi arttırıyo,tahin helvası da öneriolar daha onu da denicem.pötiböre inanmamıştım ama arttırıyo taş gibi yaptı gögüslerimi zemuszemus

doğumdan sonra adetin gelmesi kişiden kişiye değişiyor,4 ay oldu hala adet gormedım.emzirirken hamile kalınmaz denir fakat istisna durumlar olabilir o yüzden buna güvenmesen daha iyi olur.hap kullanımı süte geçermi bilmiyorum ama bana aşı veya spiral önermişti doktorum.
süt artımı de değişken.helva,sütlaç,incir,sulu gıdalar sütü arttırır ama bazı gıdalar kimisinde hiç etki etmiyor biraz da kişiye bağlı.bunun hakkında açılmış konular var bakabilirsin

ben de doğum yapalı 4 ay oldu. hala regl olmadım.
ayrıca doğum kontrol hapı ve spiralin sütü azalttığını söylemişti ve 6 aya kadar tavsiye etmemişti doktorum.

canim emzirirken hamile kalinmaz lafina cokda guvenme ..kayinvalideme de oyle demisler oda hic dikkat etmemis ve dogumdan 4-5ay sonra hamile kalmis...

Son düzenleme:
süte hiç güvenme arkadaşım. çok az bi ihtimal bile olsa hamile kalabilirsin. benim bi tanıdığım doğumdan 4 ay sonra yine hamile kaldı.
sütün artması için rezene yi öneriyorum. ben çok faydasını görüyorum. tadı bi tuhaf ama etkili

canım doğru süt korur hamile kalmanı engeller ama bu kişiden kişiye değişir yani sen süt korur sanırken hamilede kalabilirsin.bir arkadaşım hiç korunmadı sütü 1.5 yıl korudu ama başka bir arkadaşımda 40 çıkınca ilk ilişkide hamile kaldı.
sütü arttıran şeyler temmuz annelerinde yazıyordu ama aklımda kaldığı kadarıyla.hurma,muz,süt,bizküvi,enginar,pırasa,soğan sütü arttırıyor birde dol su içmek

walla benim 5 aylık oğlum var 3. ayına girdi ben regl oldum bazılarının 1 sene olmazmış reglisi geç olanların kilo verimi zor erken olanların kilo verimi kolay olur diye bir doktordan duymuştum bilginize

canım sütün koruması için düzenli bir şekilde bebeğini emzirmen lazım yani düzenli emzirmede vücut düneli süt üretimi yapıyo ve düzenli bi şekilde de hamile kalmayı sağlayan hormonlar salgılanmıyomuş biyerde okumuştum doktorumda anlatırken aynen bu şkeilde anlattı güvenme korumayadabiliyo dedi ve bi arkadaşım tam 1 yıl adet olmadı yani eğer korunmasaydı sütü onu korumuş olucaktı ama bazı arkadaşlarımda 40tan hemen sonra adet olduklarını söylediler yani sütleri korumamış oluyo ee ne zamana det olucagını bilmediğine göre riskli bi durum açıkçası
koruma haplarına gelice bebeğin en az 5 aylık olması gerekiyo 5. aydan sonra hap kullanabiliyomusuz hatta 6 ay
sütü arttran şeye gelince günde en az 1 fincan rezene çayı iç derim içer biliyosan sabah akşam birer fincan iç gerçekten işe yarıyotest edildi onaylandı ve birde şekersiz incir ve kayı kompostosu incir ve kayısıyı ince ince doğra karıştır ve suda kaynat içine çok az miktarda şeker koyabilirsin fazlası emin ol süt eğil kilo yapıcaktır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…