- 16 Temmuz 2022
- 63
- 6
- 6
- 21
- Konu Sahibi hanim hanim
Bir sene korunup bıraktıktan sonra gebe kalma ihtimali düşer mi, gebelik zorlaşır mı? Böyle bir söylenti var, korunduktan sonra gebe kalmak zor oluyor diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir sene korunup bıraktıktan sonra gebe kalma ihtimali düşer mi, gebelik zorlaşır mı? Böyle bir söylenti var, korunduktan sonra gebe kalmak zor oluyor diye.
Bir sene değil ama 7 ay korunup bıraktığım gibi hamile kaldım tabi ilaçla korunuyosanız o ayrı ilaç bi süre daha koruyabiliyo ama çevremde ilacı bırakıp çok beklemeden hamile kalanlar da oldu stres yapmayın akışına bırakın nasibiyle gelir İnşallahBir sene korunup bıraktıktan sonra gebe kalma ihtimali düşer mi, gebelik zorlaşır mı? Böyle bir söylenti var, korunduktan sonra gebe kalmak zor oluyor diye.
Hayır prezervatif ile olursaNasıl korunuyorsunuz?
İlaçla korunduğunuz zaman ilacı bırakır bırakmaz hemen gebelik oluşması zor oluyor ancak vücut kendini toparladığında ve artık hazır olduğunda başka bir sorun yoksa gebelik oluşur
Yaa öyle mi?..Valla 3 yıla yakın doğum kontrol hapı kullandım. Çocuk niyetine girince bıraktım yani ocakta bıraktım martta hamile olduğumu öğrendim. Ki doktorum bile hapı bırakınca gebelik geç olur inanışını reddetmişti
Hayır prezervatif ile olursa
Yaa öyle mi? Hani her korunduğunda rahim gelmesini bekliyor ama gelmedikçe artık tembelleşiyor diye duymuştum.Hayır, herhangi bir sorun ya da gecikmeye sebep olmaz. Sonuçta hormonlarınızı etkileyen bir şey yok
Hali hazırda prezervatif ile korunurken dikkat etmediğim bir gün hamile kaldım.
İnşaallah, teşekkürler :)Bir sene değil ama 7 ay korunup bıraktığım gibi hamile kaldım tabi ilaçla korunuyosanız o ayrı ilaç bi süre daha koruyabiliyo ama çevremde ilacı bırakıp çok beklemeden hamile kalanlar da oldu stres yapmayın akışına bırakın nasibiyle gelir İnşallah
Yaa öyle mi? Hani her korunduğunda rahim gelmesini bekliyor ama gelmedikçe artık tembelleşiyor diye duymuştum.
Prezervatif doğal yollardan sayılır mı?Hayır öyle bir şey yok, rahim hafızası olan bir organ değil. Öyle olsa evlenene kadar senelerce regl oluyoruz ve her regli hamilelik hazırlığı için gerçekleşiyor. O zaman daha 25-30 yaşımıza geldiğimizde bild zor olması lazım.
Hormonlar yavaşlayana kadar yani 40lı yaşlara kadar hormon dengesi bozulmadığı sürece doğal yollarla gebelik mümkün
Prezervatif doğal yollardan sayılır mı?
Anladım, çok teşekkür ederimHormon barındırmadığı için evet en sağlıklı ve en kesin (doğru kullanımda) korunma yöntemidir
Anladım, çok teşekkür ederim
3 sene korunup biraktigim ay hamile kaldim ama ilaçla degil.ilaçla korunmak konusunda bir bilgim yokBir sene korunup bıraktıktan sonra gebe kalma ihtimali düşer mi, gebelik zorlaşır mı? Böyle bir söylenti var, korunduktan sonra gebe kalmak zor oluyor diye.
Ne ile korundunuz peki3 sene korunup biraktigim ay hamile kaldim ama ilaçla degil.ilaçla korunmak konusunda bir bilgim yok
Prezervatif ileNe ile korundunuz peki
Teşekkür ederimPrezervatif ile
Aynen öyle . Hatta uzun yıllar kullanımda bırak 6 ay hormonların yerine gelsin diyenlere sakın inanma yok öyle bir şey demişti. Doktorunuza güvenin ve o nederse o şekilde ilerleyinYaa öyle mi?..
Doktor da bu söylentiyi mi reddeetmişti öyle değil mi?
TeşekkürlerAynen öyle . Hatta uzun yıllar kullanımda bırak 6 ay hormonların yerine gelsin diyenlere sakın inanma yok öyle bir şey demişti. Doktorunuza güvenin ve o nederse o şekilde ilerleyin