kızlar ban temmuz ayınada 3 bebeğimi düşürdüm sebebini sonra öğrendik kan pıhtılaşmasından dolayı bir süre çocuk yapmamaya karar verdik eylülün 15 de ilk adetimi oldum dün karnımda ve kasıklarım da ağrım oldu az da olsa midem bulanıyo iştahım azaldı ve bu gün durmadan başım dönüyo ğögüslerimde arada sızlıyor ama şişlik falan yok ateşimi ölçtüm 36.5 çıktı adetime 1 hafta var sizce hamilemiyim böyle bir şey yaşayan oldumu aranızda
ben varım :)) hap kullanırken hamile kaldım :) hiçbir şekilde atlamam saati saatine içerdim şu an 13 haftalık hamileyim. doktorum hap %99 korur sen %1 lik kısımdansın dedi. bana bir faydası olmamaış yani hapın :)) evlenmeden 3 ay önce başladım hap kullanmaya doktor öyle demşti çünkü. 2012 ocak ayında evlendim temmuzda da hamile kaldım olabilirmiş yani en canlı örneği benim :)))
korunmaktan kasıt geri çekilme yöntemiyse o bir korunma yöntemi değil.
hap ya da kondom filansa onların da etkinliği %100 değil her zaman gebelik ihtimali var.
bilmiyorum canım ya endişeliyim biraz hem daha erken belirtiler için hem de hamile kalmak istemiyorum yeni düşük yaptım bu ayda böyle belirtiler yaşıyorum karnımın altında sertlik var acaba erken yumurtlama olmuş da hamile kalmş olabilirmiyim
korunmaktan kasıt geri çekilme yöntemiyse o bir korunma yöntemi değil.
hap ya da kondom filansa onların da etkinliği %100 değil her zaman gebelik ihtimali var.
Umarım değilsindir , vücudun ve psikolojin biraz daha düzelse daha iyi olur.
Ben gecen yıl bebek çalısmalarında bir keresinde bir hafta kala bende de cok sertlik oluşmuştu kasık bölgesinde . Ve ben hamile havasiyla dolaşmaya başlamıştım:) ama gunu gelince kırmızıları gormuştum :)