- 22 Ekim 2014
- 1
- 4
- 3
- 41
- Konu Sahibi kelebekk06
-
koru hastanesi benim için dönüm noktası ve tabiki doktorum Ahmet bey yazılanlara sonuna kadar katılıyorum.güler yüzü pozitifliğiyle hep moral verdi ki benim durumum ciidden zordu.il dışından gece ambülansla sevkli geldim serlaj vardı pıhtılaşmada riksli gebelik geçiriyordum.sadece wc ve yemeğe kalkıyordum.koru hastenesi benim evim oldu. doktorum hep ziyaret etti ailem gibi yakınlık gösterdi.hiç kalkmadan 5 hafta geçirdim.emboli riskinden 27+1 de sezeryan oldum 60 gün bebeğimiz küvözde kaldı.şükürler olsun kızımızı kucağımıza aldık.ahmet bey hep sonrasındada ilgilendi..şu an kızımız çok şükür 3,5 aylık geçen günleri anarken hep dua ediyoruz Allah razı olsun...cukurambara geçmiş el öpmeye gidecez inşallah geldiğimizde ...Ahmet bey mucize kızımızın Ankara şubesi herşey için teşekkürler ..kesinlikle tavsiye ederim..
Ne oldu ne yasadiniz? Biraz daha ayrıntılı yazsaniz.ahmet hocayı bilemeyeceğim ama ümit hoca iyi diye gittik. yok böyle bir rezalet. koru koru dediler. resmen işkenceye döndü.
Merhaba, yeni üyeyim ve çok şükür ki yeni gebeyim. Bunları paylaşmam anlatmam sizlere sormam sohbet etmem kimseye sorun yaratmamalı bence. Ben koru hastanesini değil dr ahmet beyi duyarak gittim ve memnun kaldım. Çok iyi bir doktor, hastalarıyla çok ilgileniyor, bilgi veriyor, zaman ayırıyor. Siz de tanısanız böyle düşünmezdiniz bence :)Nedir bu yeni üyelerin bütün mesajlarında koruyu övmeleri anlamış değilim.
Lazer epilasyon topiğine döndü burası da.
Birde dikkatimi çeken önce ümit beydi.şimdi ümit bey tanındı,hastaları çok,
sıra ahmet beyin tanınmasına geldi gibi.bu seferde o tarafa doğru bir yönlendirme.
Şahsen koru, hastane olarak iyi,çalışanlar ilgili ama bu kadar reklama gerek var mı diye düşünüyorum.
Yıllardır kk ya üyeyim çok şükür kimin reklam amaçlı üyelik yaptığını az çok anlayabiliyorum.Merhaba, yeni üyeyim ve çok şükür ki yeni gebeyim. Bunları paylaşmam anlatmam sizlere sormam sohbet etmem kimseye sorun yaratmamalı bence. Ben koru hastanesini değil dr ahmet beyi duyarak gittim ve memnun kaldım. Çok iyi bir doktor, hastalarıyla çok ilgileniyor, bilgi veriyor, zaman ayırıyor. Siz de tanısanız böyle düşünmezdiniz bence :)
Nedir bu yeni üyelerin bütün mesajlarında koruyu övmeleri anlamış değilim.
Lazer epilasyon topiğine döndü burası da.
Birde dikkatimi çeken önce ümit beydi.şimdi ümit bey tanındı,hastaları çok,
sıra ahmet beyin tanınmasına geldi gibi.bu seferde o tarafa doğru bir yönlendirme.
Şahsen koru, hastane olarak iyi,çalışanlar ilgili ama bu kadar reklama gerek var mı diye düşünüyorum.
Merhaba, yeni üyeyim ve çok şükür ki yeni gebeyim. Bunları paylaşmam anlatmam sizlere sormam sohbet etmem kimseye sorun yaratmamalı bence. Ben koru hastanesini değil dr ahmet beyi duyarak gittim ve memnun kaldım. Çok iyi bir doktor, hastalarıyla çok ilgileniyor, bilgi veriyor, zaman ayırıyor. Siz de tanısanız böyle düşünmezdiniz bence :)
bende bunu diyorum korunun buna ihtiyacı yok ki ne gerek var?biraz gördüm ama ilk önce dirim koru yu övüyorsunuz denmiş ama koru gerçekten iyi memnun kalındığı için anlatılıyor insanlar paylaşacakki öğrenelim. ama bir konuda haklısın papatya 343 reklam amaçlı burda
yeni üyeyim demesine rağmen 2013 de hamileyim melike özge hn gidiyorum demiş şuan Ahmet beye gidiyor ne tesadüfki bunlar eşler. bu konuya cvp yazmam daki en büyük neden şu diğer msjlarımada bakarsanız ben Ahmet beyin eski hastasıyım ve kendisinden çok memnundum hala memnunum hamilelik yada başka bir sıkıntım olsa gene tercih ederim. Ahmet bey hakkında bu forumda ve int. de yeterince bilgi yok ama Ahmet beyin de bence böyle sahte övülme ve beğenilmelere ihtiyacı yok. tercih edeceklerde tercih etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?