KORU HASTANESİ DR AHMET ÖZEK

kelebekk06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
1
4
3
41
Merhaba
İkinci bebeğime hamileyim.Koru Hastanesi Sincan şubesinde dr Ahmet beye gidiyordum. Kendisi şuanda Yeni açılan çukurambar şubesine gitti. Orada hasta bakıcakmış.Doktorum çok güvenilir,çok sıcak ve çok samimi. Hastane çok güzel olmuş.Doktorum mükemmel.Ben bu konuda çok şanslıyım.Herkese tavsiye ediyorum.

şiddetle tavsiye edeceğim tek doktordur riskli bir haelik yaşadım Ahmet hocam sayesinde bu durumu rahatlıkla atlattım sağlıkla oglmu kucağıma aldım hastalarına ailesinden biriymiş gibi davranan gayet sammi içten ve hiç bir zaman güler yüzünü eksik etmeyen bir doktordur kafamda ki tüm soruları rahatlıkla sorduğum aradığım bir doktordur ve hastalarını doğum sonrası bile takipini bırakmıyor bebeğim suan 8 aylık oldu hala daha arar rutin kontorollerime gityorum burdanda teşkür edyorum sizi seviyoruz bizim aile doktorumuz

Haklısınız ama diğer özel hastaneler ile karşılaştırıldığında gerek hizmeti gerekse de güven veren yaklaşımları nedeniyle parayı problem etmiyorum.

ilk doğumum problemli geçmişti ikinci hamileleiğimde işimi şansa bırakmak istemedim internetten ahmet özek hakkında çok olumlu yorumlar okuyunca gebelik takibine başladım çok ilgili bilgili ve samimi bi doktor saat kaç olursa olsun cepten ulaşabiliyorsunuz her ay o basküle çıkma stresini yaşatmıyor en güzel yanıda bu bence :) çevremdeki herkese ahmet hocamı tavsiye ediyorum hatta tavsiye ettiğim arkadaşlarımda gebelik takibine gidiyorlar ve çok memnunlar doğumum sorunsua gerçekleşti sayesinde kendisine sonsuz teşekkürler doğum sonrası bile arayıp durumumu sordu herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ankarada doktor seçeneği çok ama iyi bi doktor bulmak zor olabiliyor o yüzden içiniz rahat gözünüz kapalı bi şekilde ahmet hocama gidebilirsiniz

Hamileligimin en basindan beri guler yuzu, insani rahatlatan tavirlari ve her daim ulasilabilir olmasi Ahmet Bey i farkli kilan bir ayricalik. Gecen hafta dogum yaptim en basindan beri beni normal doguma tesvik etti ve son ana kadar asla destegini esirgemedi. Epiduralle normal dogum yaptim kesilerim icin cok dikisim olmasina ragmen sihirli elleri sayesinde 1 haftada isimi gucumu gorur hale gelip oglusumla rahatlikla ilgilenebildim :) Ogluma her baktigimda kendisine sükrediyorum. Ayrica sanci odasinda beni asla yanliz birakmayan bütün hemsirelerimize buradan tesekkürlerimi iletiyorum. Onlarin destegi ve özenli ilgileri sayesinde 6 saatlik kisa bir sürede oglumu kucagima aldim. Iyi bir hekim iyi bir doktor ve iyi bir baba olan Ahmet Beyi hic teredutsuz her anne adayina , anne olmak isteyenlere tavsiye ediyorum. :)

Tüm mesajlara sonuna kadar katılıyorum :)
İlgili, bilgili, her daim ulaşabildiğim doktorum.
Her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıp bilgilendirir.
Kafanızda hiç bir soru işareti bırakmaz. Siz sormadan anlatmaya başlar.
Bebeğimin midesinden tut, idrar torbasına kadar her yerini gösterdi, bir çok doktor kendi bakıyor açıklama dahi yapmıyor.
Çok yakın zamanda da inşallah kucağıma alacağım bebeğimi..
İçiniz rahat bir şekilde gidebilirsiniz, kesinlikle tavsiye ederim..

merhabalar bende 1.5 aylık hamileyken ahmet beye gittim riskli gebelik tatlı dili güler yüzü ilgisi çok memmun kaldım çok şükür sağlıkla dünyaya geldi bebeğimiz şu an iki aylık herkese tavsiye ederim ahmet beye ilgisi ve alakasından dolayı sonsuz teşekkürler

koru hastanesi benim için dönüm noktası ve tabiki doktorum Ahmet bey yazılanlara sonuna kadar katılıyorum.güler yüzü pozitifliğiyle hep moral verdi ki benim durumum ciidden zordu.il dışından gece ambülansla sevkli geldim serlaj vardı pıhtılaşmada riksli gebelik geçiriyordum.sadece wc ve yemeğe kalkıyordum.koru hastenesi benim evim oldu. doktorum hep ziyaret etti ailem gibi yakınlık gösterdi.hiç kalkmadan 5 hafta geçirdim.emboli riskinden 27+1 de sezeryan oldum 60 gün bebeğimiz küvözde kaldı.şükürler olsun kızımızı kucağımıza aldık.ahmet bey hep sonrasındada ilgilendi..şu an kızımız çok şükür 3,5 aylık geçen günleri anarken hep dua ediyoruz Allah razı olsun...cukurambara geçmiş el öpmeye gidecez inşallah geldiğimizde ...Ahmet bey mucize kızımızın Ankara şubesi herşey için teşekkürler ..kesinlikle tavsiye ederim..

ahmet hocayı bilemeyeceğim ama ümit hoca iyi diye gittik. yok böyle bir rezalet. koru koru dediler. resmen işkenceye döndü.

arkadaşlar merhaba, bugün gittik bizde eşimle birlikte dr ahmet özek' e, iş yerinden arkadaşlarımız tavsiye etmişlerdi, ilk kontrolümüz oldu. kan da gebelik testi istedi, çok memnun kaldık, herkese yorumları için teşekkürler

Nedir bu yeni üyelerin bütün mesajlarında koruyu övmeleri anlamış değilim.
Lazer epilasyon topiğine döndü burası da.
Birde dikkatimi çeken önce ümit beydi.şimdi ümit bey tanındı,hastaları çok,
sıra ahmet beyin tanınmasına geldi gibi.bu seferde o tarafa doğru bir yönlendirme.
Şahsen koru, hastane olarak iyi,çalışanlar ilgili ama bu kadar reklama gerek var mı diye düşünüyorum.

Merhaba, yeni üyeyim ve çok şükür ki yeni gebeyim. Bunları paylaşmam anlatmam sizlere sormam sohbet etmem kimseye sorun yaratmamalı bence. Ben koru hastanesini değil dr ahmet beyi duyarak gittim ve memnun kaldım. Çok iyi bir doktor, hastalarıyla çok ilgileniyor, bilgi veriyor, zaman ayırıyor. Siz de tanısanız böyle düşünmezdiniz bence :)

Yıllardır kk ya üyeyim çok şükür kimin reklam amaçlı üyelik yaptığını az çok anlayabiliyorum.
Ayrıca ben tanıyorum merak etmeyin.

biraz gördüm ama ilk önce dirim koru yu övüyorsunuz denmiş ama koru gerçekten iyi memnun kalındığı için anlatılıyor insanlar paylaşacakki öğrenelim. ama bir konuda haklısın papatya 343 reklam amaçlı burda

yeni üyeyim demesine rağmen 2013 de hamileyim melike özge hn gidiyorum demiş şuan Ahmet beye gidiyor ne tesadüfki bunlar eşler. bu konuya cvp yazmam daki en büyük neden şu diğer msjlarımada bakarsanız ben Ahmet beyin eski hastasıyım ve kendisinden çok memnundum hala memnunum hamilelik yada başka bir sıkıntım olsa gene tercih ederim. Ahmet bey hakkında bu forumda ve int. de yeterince bilgi yok ama Ahmet beyin de bence böyle sahte övülme ve beğenilmelere ihtiyacı yok. tercih edeceklerde tercih etmez.

bende bunu diyorum korunun buna ihtiyacı yok ki ne gerek var?
daha iğreti olmuyor mu sence?başka bir konuda karşılaştım.koru hakkında olumsuz yorumlar yapılmış.
anladığım bu hastane burayı sıkı takip ediyor.hemen bir yetkilide üye olup ya da olan üyeliğiyle
(tam hatırlamıyorum) açıklamada bulunmuş.bence bunlara hiç gerek yok.
hamilelik dışında bende gidiyorum lazer epilasyonuda orda yaptırdım.
ama burda özellikle hastane bazında ele alırsak bu hastane hakkında reklam yapılıyor.
diğer hastaneler hakkında pek karşılaşmadım dediğim gibi buna da ihtiyacı yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…