Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar.benimde göbek çevrem bildiğiniz hüsnü gibiyim ve kalın kıl sizce gitmelimiyim dr ye birde hangi bölüme gittiniz hangi tahliller yapıldımerhaba arkadaşlar 24 yasındayım cenemde tüylenme şikayeti ile doktora gittim uzun tetkiklerden sonra geç başlangıçlı KAH tanısı konuldu böbrek sütü bezlerim bir kortizon salgılamıyormus tek çözüm olarak kortizon kulnmam önerildi 2 farklı ilde doktora gittim hepsi aynı seyi söledin KORTİZON....1 yıllık evliyim dr. cocouk sabihibi olmak istediğimde seorun olabileceğini söledi sizden 2 ricam var izmirde güvenilir endkronoliji uzamnı ve kortizon kullnıp kilo amayan varmı. dr almayacağımı sölüyor vücudumda eksik olduğu için etkilenmezmişim anacak sıfır tuz ve seker tüketirsem tecrüeleri olanları bekliyorummm
Bu yan etkiler geçtimi sizde ne kadar sürede geçti ?Merhaba bende kortizon prednol kullanıyorum 16 mg yaklaşık 3 ay kullandım iki buçuk hafta daha kullanıcam doz düşürerek sonra birakicam şu an bir buçuk kullanıyorum günlük sabahlari sadece bende de yüzümde sislik yaptı gıdım oluştu ilk zamanlar günlük 4 atıyordum yüksek kullaniyordum uzun sürede kullanınca ister istemez ödem yapti baska yan etkiler de yapti vücudum yuzum asiri sivilcelendi ve tüylenme yapti sizde de bunlar oldumu ve gectimi bu yan etkiler geçtiyse ne kadar sürede gecti ozellikle odem geciyormu doktorum gecmeyebilir gibi konuştu o yuzden bilgilendirirseniz çok memnun olurum deneyimlemis biri olarak bir de kortizonu bırakınca hemen normal yeme duzenime dönebiliyor muyum tuzlu ve tatli yani