benimde saçlarım dökülüor o kortizon denen illet benim kimyamı bozdu fiziğimi pörtletti:)) saç dökülmesinde ne kadar üzülürsün seni en çok ben anlarım günlerdir netten araştırıp yapmadığım kalmadı çare yokkk... ben lupus hastasıyım kortizon kullanıorum kortizon engel olsa benimki dökülmesdi.. sakın ani karar werme bi dr daha git birde çare bulursan banada sööle aynı durumdayız(önemli olan nedeni ne ciddi bi hastalıkmı benimki gibi ,yoksa sıkıntı stresmi önce bunu öğren..rabbim yardımcın yardımcım olsun..
arkadaşlar iğne 3 tane vermişti doktor..ve ben kapıdan döndüm vurdurmadım..ya ama böyle nolcak hiç bilmiyorum((
Yeni okudum yorumunuzu geç bir cevap oldu umarım işinize yarar. Bu süreçte neler yaptığınızı bizimle paylaşın.
Yaklaşık 6-7 senedir saçla ilgili her çeşit tedaviyi denedim. Fakat her biri geçici çözümler. Saç dökülmesinide kabullenmek buna göre yasamak gerek.
Bir bayan olarak çok zor. Fakat bugunun teknolojisi ile yaptıracagınız en iyi şey saç ekimi.
Bu da biraz cesaret istiyor. Ve sonrasıda mechul.
Fakat ben son adım olarak kortizon iğnesini denemek istedim. Bundan sonrada başka bir tedaviyle uğraşmayacağım.
İğneden çok korkan biri olarak bu iğneyi 25gün aralıklarda 4 defa oldum. İğne vurulduğunuz yerin bir kısmı dökülüyor.
Fakat yavas yavas yerine yerine saçlar çıkıyor. Birazda besin desteği şart. Birazda saçların çıkması için zaman gerekiyor.
Şimdi ben o zamanı bekliyorum. Ve doktoruma güveniyorum. Yanılıcağımı da sanmıyorum.
Doktora gelen çoğu hastalar genç, yaşlı, kadın, erkek farketmiyor. Çoğunun saçı dökülmüş. Sebep çeşitli hastalıklar stres vs.
Memnun ayrılanları duydum. Ama bire bir görüşmedim. İnşallah bir dahaki gittiğimde görüşeceğim. Bu arada tedavinin maliyeti yüksek değil. Çok makul bir fiyat.
Bence denemeye değer.
arkadaşlar bugün doktora gittim..saçlarım çok dökülüyodu,erkek tipi saç dökülmesi varmış.ve bana kortizon iğnesi verdi..20 günde bir vurdurcakmışım..bende biraz araştırmak istedim...bu iğneyi vurduran var mı?
açıkcası korkuyorum yan etkisi olan bi ilaçmış...iğneyi vurdurmazsam napıcam...dökülüyo yaaa:çok üzgünüm:
bilgilendirirseniz sevinirim.....
Yeni okudum yorumunuzu geç bir cevap oldu umarım işinize yarar. Bu süreçte neler yaptığınızı bizimle paylaşın.
Yaklaşık 6-7 senedir saçla ilgili her çeşit tedaviyi denedim. Fakat her biri geçici çözümler. Saç dökülmesinide kabullenmek buna göre yasamak gerek.
Bir bayan olarak çok zor. Fakat bugunun teknolojisi ile yaptıracagınız en iyi şey saç ekimi.
Bu da biraz cesaret istiyor. Ve sonrasıda mechul.
Fakat ben son adım olarak kortizon iğnesini denemek istedim. Bundan sonrada başka bir tedaviyle uğraşmayacağım.
İğneden çok korkan biri olarak bu iğneyi 25gün aralıklarda 4 defa oldum. İğne vurulduğunuz yerin bir kısmı dökülüyor.
Fakat yavas yavas yerine yerine saçlar çıkıyor. Birazda besin desteği şart. Birazda saçların çıkması için zaman gerekiyor.
Şimdi ben o zamanı bekliyorum. Ve doktoruma güveniyorum. Yanılıcağımı da sanmıyorum.
Doktora gelen çoğu hastalar genç, yaşlı, kadın, erkek farketmiyor. Çoğunun saçı dökülmüş. Sebep çeşitli hastalıklar stres vs.
Memnun ayrılanları duydum. Ama bire bir görüşmedim. İnşallah bir dahaki gittiğimde görüşeceğim. Bu arada tedavinin maliyeti yüksek değil. Çok makul bir fiyat.
Bence denemeye değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?