- 30 Mart 2021
- 164
- 82
- 29
-
- Konu Sahibi Ladydiana34
Ben ameliyattan sonra 2 kere kortizon iğnesi oldum bir zararını görmedimameliyattan sonra inmeyen ödemler için kortizon iğnesi önerenler de var tercih etmeyenler de siz ne düşünüyorsunuz sizce mantıklı mı yoksa zararlı mı ?
Faydası oldu mu peki ?Ben ameliyattan sonra 2 kere kortizon iğnesi oldum bir zararını görmedim
Evet şişlikler küçüldü ama öyle aman aman bir etki beklemeyinFaydası oldu mu peki ?
doktor 2 igneyi ne sık arayla yaptı acabaEvet şişlikler küçüldü ama öyle aman aman bir etki bekleyin
Hatırlayamıyorum uzun zaman oldudoktor 2 igneyi ne sık arayla yaptı acaba
Peki iğneden sonra burnunuzda şişme oldu mu hemen normal hayata dönülüyor muHatırlayamıyorum uzun zaman oldu
Nasıl yani burun şişliği için kalçadan mi oluyorum iğneyiİğne zaten kalçadan oluyor normal hayatınıza dönüyorsunuz bende de aşırı fark yaratmamişti olmasa da olurmuş yani ama benim yüzüm gözüm arı sokmuş gibi olduğu için yaptılar sanırım
İğneden sonra şişme olmuyor o zamanİğne zaten kalçadan oluyor normal hayatınıza dönüyorsunuz bende de aşırı fark yaratmamişti olmasa da olurmuş yani ama benim yüzüm gözüm arı sokmuş gibi olduğu için yaptılar sanırım
Çok teşekkür ederimHayır olmuyor
Hayır şişme olmadı ama iğne burnumdan yapıldığı için biraz ağrı olduPeki iğneden sonra burnunuzda şişme oldu mu hemen normal hayata dönülüyor mu
Doktorumun asistanı ile görüştüm ilk gün tümsek oluyor biraz sadece dedi yapılan yerdeHayır şişme olmadı ama iğne burnumdan yapıldığı için biraz ağrı oldu
Şimdi doktorumun asistanı ile görüştüm burundan yapılacakmış benimkisiİğne zaten kalçadan oluyor normal hayatınıza dönüyorsunuz bende de aşırı fark yaratmamişti olmasa da olurmuş yani ama benim yüzüm gözüm arı sokmuş gibi olduğu için yaptılar sanırım
Tümsek gibi birsey oluşacak dedi de asistan öyle birsey de olmadı mi ? Tümsek ne demek onu da anlamadım daHayır şişme olmadı ama iğne burnumdan yapıldığı için biraz ağrı oldu
Hayır olmadı ilk defa duyuyorum bunudaTümsek gibi birsey oluşacak dedi de asistan öyle birsey de olmadı mi ? Tümsek ne demek onu da anlamadım da
İşe yarıyor muBen ameliyattan sonra 2 kere kortizon iğnesi oldum bir zararını görmedim
Bence yaramadıİşe yarıyor mu