Salgindan gidemiyorum bilgi almak istiyorum gidene kadarBu konuyu farklı başlıklarla defalarca da açsanız buradan size yardım edemeyiz. Doktora gideceksiniz. Ya sabredip salgından sonra ya da şimdi özel hastanelerden birine.
İşte alamazsınız ki. Kim size üç cümleye bakıp ha evet kortizol yüksekliği bu nerede görsem tanırım diyebilir ki?Salgindan gidemiyorum bilgi almak istiyorum gidene ka
Yaşayanlardan bilgi almak istedimİşte alamazsınız ki. Kim size üç cümleye bakıp ha evet kortizol yüksekliği bu nerede görsem tanırım diyebilir ki?
Normal değil dimi ama bu yaşta acıyarak kirisma virüsten çıkmaya korkuyorum ben OKB depresyon hastasıyım uzun zaman ilaç icmefim çok sitres oldum ondanmi oldu bilmiyorumBu belirtiler tek bir hastalığın belirtisi olmayabilir, kimse de size burdan yardımcı olamaz. Çok ileri derecede sıkıntı yaşıyorsanız en yakın sağlık kuruluşundan yardım alın.
Evet ondandir..Merhaba kizlar 26 yaşındayım Kortizol yuksekligimi acaba yüzümde acıma yanma oluyor kızarıyor ardından çizgiler çıkıyor burun bölgem acıya acıya yırtıldı şimdide ellerim kollarım yanıyor ardından uzun çizgiler çıkıyor Kortizol yuksekligimi sizce bu belirtileri yaşayıp öğrenen varmı
Evet ondandir..
Şimdi ne yapacaksınız?
[/QUOThastalik bı azalsa hastaneye gideceğim iki gündür ilaçlarımı antidepresan kullanmaya başladım yeniden emin olmam laxim tabi doktor teşhisi koyacak mutlaka bu rahatsızlığı yaşayanlar vardır bilgilenmek istiyorum kortizoldansa kırışıklık çizgiler kalıcı olurmu çok gencim ellerine vurdu birkaç gündür gecermi uzun uzun çizgiler belirdi o yüzümdeki yanma çok acı verici önce kizaroyo mor çizgiler sonra kuruyo ardından çizgiler gülmeye çekinir oldum
Evet kortizon sitresten gelişen bir durum çok sitresliyim bir anda gelisebiliyo hiç bir sebeb yokkenKortizol nedir ki? Kortizon mu acaba. Su kremlerin icin de olan yan etkileri olan madde. Normalde vucutta da var miymis o. Vallahi bilmiyorum. Ama stresten oluyordur sakin olun önce.
Bakın eşim doktor, böyle bişeyi sorsam nasıl teşhis koyayım, görmek gerek der. Sizi muayene edecekler, gerekli gördükleri tahlilleri isteyecekler ki doğru teşhis koyulsun. İnternette falanda araştırmayın, vallahi saçma sapan şeyler çıkıyor. En güzeli korkunuzu yenmeye çalışıp bi uzmana görünün.Normal değil dimi ama bu yaşta acıyarak kirisma virüsten çıkmaya korkuyorum ben OKB depresyon hastasıyım uzun zaman ilaç icmefim çok sitres oldum ondanmi oldu bilmiyorum
Teşekkür ederimBakın eşim doktor, böyle bişeyi sorsam nasıl teşhis koyayım, görmek gerek der. Sizi muayene edecekler, gerekli gördükleri tahlilleri isteyecekler ki doğru teşhis koyulsun. İnternette falanda araştırmayın, vallahi saçma sapan şeyler çıkıyor. En güzeli korkunuzu yenmeye çalışıp bi uzmana görünün.
Siz iç hastalıklarına gidin, gerekirse onlar sevkeder. İnşallah basit bir durumdur, çabucak toparlarsınız.Teşekkür ederim ❤ kendim için değil gider gelirim çocuklarıma bulaşır diye korkuyorum endokrin bölümüne başvurmak lazım mis galiba onada direk gidilmiyor Muş galiba off çok kötü bir zaman ellerimede vurunca isin ciddiyetinin farkına vardım yaslanmadan yaşlanmaya başlamak
Öyle birşey olsa keşke yüzüm çizgiyle doldu gülmeye küstüm kalıcı olacak diye çok korkuyorum Argan yağı aldım o iyi geliyo tamamen olmasa daBelki de şekeriniz var. Annem şeker hastası olduğunu öğrenmeden önce kaşınırdı kaşıdıpı yerde bir şeyler çıkardı. Bence biraz sakin olun yahu :/
Ya üzüldüm Allah sağlık calisanlarinin hepsinin yardımcısı olsun inşallah Allah razı olsun desteğiniz için çok sağolun antidepresan kullandığında yüzüm iyi oluyo bebek gibi oluyo umarım sadece sitresle alakalıdır sonra tekrar birden artiyo bakalım mutlaka yazacağım burayaSiz iç hastalıklarına gidin, gerekirse onlar sevkeder. İnşallah basit bir durumdur, çabucak toparlarsınız.
Çocuklar konusunda bişey diyemiyorum, benimde eşim oğlumuzu bu dönemde görmüyor. Ama hastalık onu etkiler diye değil, ondan annemlere geçer diye.(oğluma annem bakıyor) Çocuklarda yetişkinler gibi ağır seyretmiyor anladığım kadarı ile.
Yanlış anladınız virüsten dolayı hastaneye gitmeye korkuyorum hani bana bulaşır sonra çocuklarıma bulaşır diyeLütfen endişe etmeyin böyle yazarak bir hastalık tanısı konulamaz fakat böyle bir hastalığınız olsa bile çocuklarınıza geçme gibi bir durumu yok.kortizol dediğimiz şey bir hormon ve sizde olan hormonun çocuğunuza geçmesi gibi bir şey mümkün değil.İçinizi ferah tutun bu dönem bittiğinde doktora gidersiniz ve stres yapmayın stres bütün olayların başlangıcıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?