Korse

bebosss

EdeP ;MutLuLuğa SebeP...
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
1.085
487
73
Selamm kızlar
M beden korse arıyorum uygun fiyata
Satmak isteyen varsa bekliyorummmm....
Aradığım tarzlar şöyle

Bu var arkadaşım ama düşünür müsün m beden aldım ama kullanamadım bana göre değil anladım;:)

Bu var arkadaşım ama düşünür müsün m beden aldım ama kullanamadım bana göre değil anladım;:)Eki Görüntüle 1731267
Fiyat ne kadar canım şu ilk attığım resim var ya ilk tercihim öyle göğse kadar gelcek bi şey. Bulamazsam senin attığın gbi olanlara bakıcam şimdilik senin attığın bi alternatif dursun aklımda bakalım
Fiyatını söyle ama canım bana

Benimkinin kollari sütyen askilarindan kalin ip degil yeni aldklarim
Nasıllar canım memnun musun
Ben tayt gibi dize kadar uzansın da istiyorum basenleri kapatsın
Aslında kendim için değil yengem var hamile bi iki haftaya doğum yapacak onun için istiyorum doğumdan sonra kullanacakmış göbek çıkmasın falan die.normalde de kilolu biri

Ben memnunum canim bende dogm yaptiktan snra aldim gobegimi braz olsn topladi ben sortlu gbilerden gyemiyorum kivriliyo onlar sknti veriyo ama normaldede zibin kullandgm icin bu cok rahat oluyo yanlarimda var benm gydgm zaman onlarida topluyo bi bdende kücültmys hatta .
Gydgm zaman gbegmi yanlarmi gzl topluyo bi sknti yasamdm .
Hatta bi tane aldim ben biri kirlenince normal zibin giyiyorum o yzden devamli olmuyo bitane daha almayi dsnuyorum biri krlendmi dgerni gymek icin

Hmm anladım canım güzelmiş o zaman. Ben bi öyle olanlardan da bahsedeyim yengeme. Özellikle göbekten şikayetçi o da . Teşekkürler cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…