Benimde 28.günüm. Pentinin önden fermuarlı sporcu sütyenini aldım. Açıkçası memnun kalmadım. Fermuarı kıyafetlerimden belli oluyor. Yorumları ben de merak ediyorum.
malesef bende bulamadım bu koca memeleri normal gösterebilecek korse dışında bir şey yok sanırım küçük meme candır net bunu anladım mis gibiKıyafet içerisinde kullanabileceğim bir sporcu sütyen bulamadım Malesef
Kaç cc takıldı size.Daha önce sütyen ölçünüz neydi? Benim 450 cc takıldı öyle cıplak basınca çok doğal gözüküyor.Keşke biraz daha büyük olabilirdi diye düşünüyorum.Bu kadar doğal duracağını hayal etmemiştim.malesef bende bulamadım bu koca memeleri normal gösterebilecek korse dışında bir şey yok sanırım küçük meme candır net bunu anladım mis gibi
şimdiki aklım olsa geriye dönebilsem keşke asla ama asla taktırmazdım kafam kadar meme artık dar kıyafetlerimin hiçbirini giyemeyeceğim
yaptıracak olanlar bir kez daha düşünsün
burada resmen bir meme lobisi var ve herkesi en az 400 cc olmalı diye yönlendiriyor diri ve dik bir avuç meme yeterli oryantal değilsek eğer.
en kısa zamanda kurtulacağım bunlardan yazı bu koca memelerle geçirmek istemiyorum
bu arada meme altı ölçüm 70 cm bel 63 cmKaç cc takıldı size.Daha önce sütyen ölçünüz neydi? Benim 450 cc takıldı öyle cıplak basınca çok doğal gözüküyor.Keşke biraz daha büyük olabilirdi diye düşünüyorum.Bu kadar doğal duracağını hayal etmemiştim.
Ameliyat olalı kaç gün oldu? Benim bugün bir ay doldu, 400 cc takıldı. ilk gün ile kıyaslayınca küçüldüler. İlk gördüğümde gözüme kocaman gelmişti. Hatta ben naptım keşke doktorumu dinleyip 300 civarı taktırsaydım dedimmalesef bende bulamadım bu koca memeleri normal gösterebilecek korse dışında bir şey yok sanırım küçük meme candır net bunu anladım mis gibi
şimdiki aklım olsa geriye dönebilsem keşke asla ama asla taktırmazdım kafam kadar meme artık dar kıyafetlerimin hiçbirini giyemeyeceğim
yaptıracak olanlar bir kez daha düşünsün
burada resmen bir meme lobisi var ve herkesi en az 400 cc olmalı diye yönlendiriyor diri ve dik bir avuç meme yeterli oryantal değilsek eğer.
en kısa zamanda kurtulacağım bunlardan yazı bu koca memelerle geçirmek istemiyorum
valla sanmıyorum çok kilolu gösteriyor insanıAmeliyat olalı kaç gün oldu? Benim bugün bir ay doldu, 400 cc takıldı. ilk gün ile kıyaslayınca küçüldüler. İlk gördüğümde gözüme kocaman gelmişti. Hatta ben naptım keşke doktorumu dinleyip 300 civarı taktırsaydım dedimşuan da yukarı kısmındaki şişler indi. hala eski kıyafetlerimi giyiyorum dıştan bakınca anlaşılmıyor. Hatta 2 çocuğum var, memelerimi büyüttüğümü bilmiyorlar, anlamadılar da
Bakarsınız zamanla protezler oturdukça şekli hoşunuza gider.
Benim bedenim 75 C oldu. Boyum 168 kilom 60,omuzlarım geniş. Vücudumda büyük durmadı.valla sanmıyorum çok kilolu gösteriyor insanı
alışabileceğim sanmıyorum ama yine de 3 ay bekleyeceğim mecburen kurban bayramından sonra çıkarttıracağım
sizi bu büyüklük ve protez rahatsz etmiyor mu ben dar giyinmeyi severim kıyafetlerim genelde vücuduma oturan şeylerdir o sebeple 70D oldu sütyen bedeni hiç doğal görünmüyor
çok teşekkür ederim desteğin içinBenim bedenim 75 C oldu. Boyum 168 kilom 60,omuzlarım geniş. Vücudumda büyük durmadı.
Önemli olan sizin mutlu olmanız, inşallah zamanla şişler inince içinize siner
Sürekli ayna karşısında kendime bakıyorumçok teşekkür ederim desteğin için
sen yapılısın bana göre değil eminim çok yakışmıştır