• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korse kulanmaya başladınızmı......

270507tugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
70
1
86
İstanbul
kızlar dogum yapalı 27 gun oldu göbegim hiç inmedi sanki dogum yapmamış gibi hissediyorum kendimi:bbo: bir gündür korse kullanmaya başladım bilmiyorum bir zararı olurmu göbegim toplanırmı sizce......benneyaptımki

sezeryanmı normalmi doğum yaptın canım bende sezeryan oldum arada takmaya çalıştım 15 günümde ama sancı ağrı olunca çıkardım yeni yeni takıyorum gene benim göbek indi ama tamamen değil ilk dönemden daha iyi tabiiki ama henüz hamişlik öncesine gelmedi ona daha çooooooooooook var çünki önceden öle göbeğim yoktu benim belli belirsizdi

kesinlikle kullanabiliyorsanız hemen kullanın bence ben kullanmadım hamile gibi kalmıyo ama hamilelik öncesine göre göbekli oluyorsunuz.oğlum 3,5 yaşında ve göbek fırtlıyor yani

bana doktorum 30 gün kullanma demişti.bende kullanmadım ama greçekten çok sıkıcı bişeymiş.hala göbeğim 6 aylık gibi:((

canım sancın yoksa kullan derim.ben sezeryanla doğum yaptım hiç ağrım olmadı ve 1 haftanın sonuda takmaya başladım korse.başta sıktı falan ama 6 aylıkken hamilelik öncesi giysilerimi giymeye başladım tabi çalışmanın da faydasını inkar edemem kızım 3 aylıkken işe başladım.

Ben 20 gün sonra kullanmaya başladım çünkü şişlerim ancak indi ve temmuz annesiyim çok sıcaktı. Ama korse kullandıktan sonra 5 aylık hamile gibi olan göbeğim hızla inmaya başladı. Acele etmeyin, hızla gidecek kilolar eğer çok fazla kilo almadıysanız 2 ayda normal kilonuza dönersiniz. Ben biraz fazla almıştım 17 kilo. 10 kilo 1 ayda gitti. Sonra kilo gitmedi ama vücudum toparlandı her gün. Şimdi 1,5 kilo daha gitti, diğerleri için çabalamaya başladım, yediklerime dikkat ediyorum. 3 ayda şu 4-5 kilomu vermeye niyetliyim. Hepinize kolaylıklar :)

ben normal doğum yaptım ve doğumdan bir hafta sonra korse kullanmaya başladım. su an kızım beş aylık ve ben nerdeyse eski halime döndüm. korse kullanabilenler kesinlikle kullansın diyorum göbek hiç kalmaz. tabii biraz sıkıcı olur ama güzelliğiniz için katlanmamız lazım hanımlar:) bir de ben tüm yaz boyunca taktım, sen şanslısın havalar da soğuk korse takmak pek sıkıcı olmaz.

evet kullananlar en fayda gördükleri korselerin fotosunu falan koysalar..
cok ceşitli korseler var çünkü..
ona göre alalım biz de...

internette dogum sonrası için özel korseler var bütün olarak omuzdan askılı tarzı ama benım pek hoşuma gitmedi kullanışlı degıl ben mıdeli korselervar yuksek bıraz standat korselerden onu kullanıyorum ama çok sıkıcı insan boguluyorkaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-

bana doktorum doğum yaptıktan hemen sonra 1-2 beden büyük korse kullanabilirsin kullanılmış olursa daha rahat edersin demişti. Ben 20 gün sonra (çok sıcaktı daha önce giemedim) annemin korsesini giydim (1 beden vardı aramızda ve biraz kullanmıştı), klasik bacaklı korseydi. Korseden sonra göbeğim çok indi. Daha sonra doğum sonrası toparlayıcı korse aldık onu da arada halaa kullanıyorum.

Back