• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korpus kallozum hipoplazi

hirazelis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
6
1
1
26
Merhaba bnm kızım suan 6 yaşında 32 haftalık doğum yaptım 3 ay kuveste kaldı uzun süre makinaya bağlıydı bu süreçte baya sağlık sıkıntılar oluştu çok şükür bır sıkıntısı olmadan hastaneden cıktı suan 6 yaşında konuşuyor yürüyor ama yaşıtların göre baya baya geride konuşması hareketleri davranışları bunun için doktora gittik emar istendi ve emar sonucu kalıcı beyin hasarı erken doğumdan dolayı beyincik oluşmamış ve ömür boyu böyle olacak bunun tedavisi yok denildi bu konu hakkında bilginiz var mı rica etsem paylaşmasını?

6 yılda yeni mi farkedildi acaba
Aslında yeni farkedilmedi küçük olduğu için davranışlarını normal olarak karşıladık davranıştan kastım konuşması çok gec oldu halen bile kendın ıifade edemiyor tam cümle kuramıyor tuvalet alışkanlığını yeni kazandı

Aslında yeni farkedilmedi küçük olduğu için davranışlarını normal olarak karşıladık davranıştan kastım konuşması çok gec oldu halen bile kendın ıifade edemiyor tam cümle kuramıyor tuvalet alışkanlığını yeni kazandı
Allah yardımcınız olsun özel eğitime göndericeksiniz . Eğer maddi durumunuz yoksa rapor alırsınız ücretsiz servis ve eğitimden faydalanırsınız . Komşum öyle yaptı ama tabi çok erken farkedıldı 2 yaşından sonra konuşmayınca hemen çare aramaya çıktılar..Bu bi kalıcı çözümmü hayır ama en azından kendını ifade edebilir . İnsallah tedavi güzel sonuçlar verir .

Allah yardımcınız olsun özel eğitime göndericeksiniz . Eğer maddi durumunuz yoksa rapor alırsınız ücretsiz servis ve eğitimden faydalanırsınız . Komşum öyle yaptı ama tabi çok erken farkedıldı 2 yaşından sonra konuşmayınca hemen çare aramaya çıktılar
Çok şükür maddi durumumuz yerinde ve iki yıldır kreşe gönderiyoruz ama gelecekte nasıl bir sıkıntı bizi bekler endişeliyiz açıkçası

Çok şükür maddi durumumuz yerinde ve iki yıldır kreşe gönderiyoruz ama gelecekte nasıl bir sıkıntı bizi bekler endişeliyiz açıkçası
Kreşle - özel eğitim aynı değil ama araştırın bi isterseniz . Birebir ilgi alıyor özel eğitimde
Umudunuzu yitirmeyin sevgi ve doğru tedaviler ( belki tam anlamıyla ) sizi sonuca ulaştırmaz ama ileri adım attırır .

Kreşle - özel eğitim aynı değil ama araştırın bi isterseniz . Birebir ilgi alıyor özel eğitimde
Umudunuzu yitirmeyin sevgi ve doğru tedaviler ( belki tam anlamıyla ) sizi sonuca ulaştırmaz ama ileri adım attırır .
Rehabilitasyon merkezine bir sene gitti ama sürekli ağlıyordu almak zorunda kaldık

Rehabilitasyon merkezine bir sene gitti ama sürekli ağlıyordu almak zorunda kaldık
Kıyamam kuzuma ya 😔Rabbim Şafi ismiyle şifa versin Allah yardımcınız olsun . Kusura bakmayın konu hakkında bilgim yoktu ama Konu bi çocuk ve yazan kimse olmadığını görünce en azından dedim bi gecmıs olsun der dua ederim . İyi akşamlar 🌺Çiçekler açsın kızınızın yollarında 🌺🌺

Kıyamam kuzuma ya 😔Rabbim Şafi ismiyle şifa versin Allah yardımcınız olsun . Kusura bakmayın konu hakkında bilgim yoktu ama Konu bi çocuk ve yazan kimse olmadığını görünce en azından dedim bi gecmıs olsun der dua ederim . İyi akşamlar 🌺Çiçekler açsın kızınızın yollarında 🌺🌺
Amin Allah razı olsun inşaaallah🙏

Back