KORONAYIM 😭😭

melek3862

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2021
389
161
18
30
koronayım 1 hafta oluyor vücut agrılarından artık yatamaz olmustum suan tek sıkıntım koku ve tat alamamak koku ve tat ne zaman alcam bilgisi olan bişe desin nolur

koronayım 1 hafta oluyor vücut agrılarından artık yatamaz olmustum suan tek sıkıntım koku ve tat alamamak koku ve tat ne zaman alcam bilgisi olan bişe desin nolur
Geçmiş olsun canım iki haftayı bulabilir

Çok geçmiş olsun aşı olmuş muydunuz? Vitamin takviyeleri alın kekik çayı için dinlenin

Geçmiş olsun, benim de 14. Gün gelmeye başlamıştı hafif hafif. Nasılsa koku almıyorum diye sarımsağı ezip suda kaynatıp suyu içmiştim.internette okumustum. Az da olsa bi tat alma başlamıştı onu yaptıktan sonra

Valla kişiye göre değişiyor annemin 1 haftada geldi. Ben ablam ve kuzenimin 1 senede geldi. Koku geliyor 1 ayda falan da bazı tatlar yok 1 seneyi buldu. Mesela maydanoz, nane, derotu, salatalık, soğan, zeytin, muz, çilek, çay daha bir kaç bir şey de var bunlar iğrençti. 1 sene sonunda düzeldi.

Kesin bir şey demek çok zor. Annemde covid atlattı . 3 ay tat koku alamadı. Allah yardımcınız olsun

Bende bütün yemeklerden tiksindim sabah uyanıyordum tokum , çaysız yaşayamam ama onu bile içmek istemiyordum ,

1,5 ayı buldu düzelmesi , sizinki bayaa uzun sürmüş

çok geçmiş olsun. ben olmadım ama çok yakınım olan iki üç kişi geçirdi. onların geri geldi koku duyuları. paniklememek en iyisi, mutlaka geri geliyor endişelenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…