Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 2 hafta sonra geldi tat kokukoronayım 1 hafta oluyor vücut agrılarından artık yatamaz olmustum suan tek sıkıntım koku ve tat alamamak koku ve tat ne zaman alcam bilgisi olan bişe desin nolur
Yediğim yemekten bişe anlamıyorum üstelik midem bulanıyorBenim 2 hafta sonra geldi tat koku
Sağolun benim de 1 hafta olduÇok geçmiş olsun.Herkeste değişiklik gösteriyor.
1 hafta 10 gün içinde gelenler var.Tabi daha uzun olanlarda var.
Benim hala karışık
Geçmiş olsun canım iki haftayı bulabilirkoronayım 1 hafta oluyor vücut agrılarından artık yatamaz olmustum suan tek sıkıntım koku ve tat alamamak koku ve tat ne zaman alcam bilgisi olan bişe desin nolur
Gayet normal sabretmeniz lazım, kekik suyu demleyin için iyi geliyor, çok geçmiş olsunYediğim yemekten bişe anlamıyorum üstelik midem bulanıyor
Çok geçmiş olsun aşı olmuş muydunuz? Vitamin takviyeleri alın kekik çayı için dinleninkoronayım 1 hafta oluyor vücut agrılarından artık yatamaz olmustum suan tek sıkıntım koku ve tat alamamak koku ve tat ne zaman alcam bilgisi olan bişe desin nolur
HayırÇok geçmiş olsun aşı olmuşmuydunuz
Hayır olmadım çok şey içtim ama koku yokÇok geçmiş olsun aşı olmuş muydunuz? Vitamin takviyeleri alın kekik çayı için dinlenin
Sağolun teşekkür ederimGayet normal sabretmeniz lazım, kekik suyu demleyin için iyi geliyor, çok geçmiş olsun
Kesin bir şey demek çok zor. Annemde covid atlattı . 3 ay tat koku alamadı. Allah yardımcınız olsunkoronayım 1 hafta oluyor vücut agrılarından artık yatamaz olmustum suan tek sıkıntım koku ve tat alamamak koku ve tat ne zaman alcam bilgisi olan bişe desin nolur
Valla kişiye göre değişiyor annemin 1 haftada geldi. Ben ablam ve kuzenimin 1 senede geldi. Koku geliyor 1 ayda falan da bazı tatlar yok 1 seneyi buldu. Mesela maydanoz, nane, derotu, salatalık, soğan, zeytin, muz, çilek, çay daha bir kaç bir şey de var bunlar iğrençti. 1 sene sonunda düzeldi.
Evet uzun sürdü. Çok şükür düzeldiBende bütün yemeklerden tiksindim sabah uyanıyordum tokum , çaysız yaşayamam ama onu bile içmek istemiyordum ,
1,5 ayı buldu düzelmesi , sizinki bayaa uzun sürmüş
çok geçmiş olsun. ben olmadım ama çok yakınım olan iki üç kişi geçirdi. onların geri geldi koku duyuları. paniklememek en iyisi, mutlaka geri geliyor endişelenmeyinkoronayım 1 hafta oluyor vücut agrılarından artık yatamaz olmustum suan tek sıkıntım koku ve tat alamamak koku ve tat ne zaman alcam bilgisi olan bişe desin nolur