• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koronavirüs olanlar ve atlatanlar bakabilir misini,?

pamuk musun nesin

Şimdiden başka zaman yok
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
21.318
1
64.700
548
Selam hanimlar, sabah kahvaltisindan sonra baslayan bir ates soz konusu su an bende. 38.3 agizdan ölçüm. Midem bulaniyor ara ara. Baska belirtim yok. Sizce koronavirüs kapmış mıyımdır? Bilenler acil yazabilir mi? Çok korkuyorum.

İshal, öksürük, halsizlik vb şikayetler olabiliyor. Bazılarında hiç şikayet olmuyor. Annemin teyzesi tansiyonu yüksek diye gitti pozitif olduğunu öğrendi. Test yaptırmadan bilemiyoruz malesef. Geçmiş olsun

İshal, öksürük, halsizlik vb şikayetler olabiliyor. Bazılarında hiç şikayet olmuyor. Annemin teyzesi tansiyonu yüksek diye gitti pozitif olduğunu öğrendi. Test yaptırmadan bilemiyoruz malesef. Geçmiş olsun
Bende mide bulantisi gaz sancısı gibi bir sey var saatlerdir. Atesim en son 38.5ti. Duş almama agri kesici icmeme ragmen düşmedi. 38.8 bile oldu. Butun semptomlari gostermedigim icin test yapmazlarmis. Öksürük yok bende nefes darligi yok. Bogaz agrisi ve ates var sadece.

Bende mide bulantisi gaz sancısı gibi bir sey var saatlerdir. Atesim en son 38.5ti. Duş almama agri kesici icmeme ragmen düşmedi. 38.8 bile oldu. Butun semptomlari gostermedigim icin test yapmazlarmis. Öksürük yok bende nefes darligi yok. Bogaz agrisi ve ates var sadece.
Boğaz ağrısı ve ateş test yapmaları için yeterli belirtiler

Çok geçmiş olsun🧡 Ben de atlattım ve ateş en önemli belirtilerinden eğer mümkünse bir özel hastanede test yaptır derim. Eğer pozitif çıkarsa mutlaka yaz rahat atlatabilmen için sana birkaç önerim olur.

Çok geçmiş olsun🧡 Ben de atlattım ve ateş en önemli belirtilerinden eğer mümkünse bir özel hastanede test yaptır derim. Eğer pozitif çıkarsa mutlaka yaz rahat atlatabilmen için sana birkaç önerim olur.
Cok teşekkür ederim yardımların icin. Zehirlenmisim ben. Ondan yasamisim bu belirtileri. Cok şükür covid degilim.

Back