Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadarda empati olmayan bir yorum.Öyle bir duyuru yaplmadı. Ama keşke bütün toplu organizasyonlar iptal olsa
Evet empati yapamıyorum çünkü düğün yüzünden bulunduğum şehirde salgın yeniden hortladı.. düğün yüzünden eşimin akrabalarının bir çoğu şuan hastanede yaşam savaşı veriyor.. Evimin karşısındaki otelden hiçde az insan ve sosyal mesafe olmadan düğün yapııldığını görüyorum .. düğünde eşmn kuzeni korona olup onu anneannesine bulaştırıp komple kaynvalidem dahil karantinaya alnp aynı binada olduğumum için evimden 2 hafta uzak kalmama neden olduğu için Empatiyi oynayanlar için ve sosyal mesafeye uymayanlar için yapamayacağım üzgünüm..Ne kadarda empati olmayan bir yorum.
Aynı durumda sizde olabilirdiniz. Bence sadece düğünler sorunmus gibi davranmayın. Mesela mesafenin korunmadigi düğünleri şikayet edebilirsiniz. Tatiller,toplu namazlar vs birsuru sorun var. Onlarida eleştirirsin. Bizlerde kimsenin sağlığını kaybetmesini istemeyiz ama maske mesafe temizlik ile atlatilacagini söylüyor koskoca sağlık bakanı. Mesafeli şekilde hayat akmali. Empati yapın azıcık. Ben yapıyorum.Evet empati yapamıyorum çünkü düğün yüzünden bulunduğum şehirde salgın yeniden hortladı.. düğün yüzünden eşimin akrabalarının bir çoğu şuan hastanede yaşam savaşı veriyor.. Evimin karşısındaki otelden hiçde az insan ve sosyal mesafe olmadan düğün yapııldığını görüyorum .. düğünde eşmn kuzeni korona olup onu anneannesine bulaştırıp komple kaynvalidem dahil karantinaya alnp aynı binada olduğumum için evimden 2 hafta uzak kalmama neden olduğu için Empatiyi oynayanlar için ve sosyal mesafeye uymayanlar için yapamayacağım üzgünüm..
Ben zaten bütün toplu organizasyonlar dedim. Önce okuduğunuzu anlamayı deneyin. Ha aynı durumda olsaydım ya dğünümü 1 sene daha ertelerdim ya da aile ve yakın akrabaların olduğu bir sade nikahla evlenirdim. Yapmayın. Daha geçen gelin ve damat da düğününden hemen sonra korona pozitif çıkıp karantinaya alındı .. Bence beni empatisizlikle suçlayacağınıza toplumu attığınız zarardan ötürü kendinizi suçlayın. Ayrıca tekrar ve tekrar belirtiyorum. BEn zaten ilk yazımda bütün toplu organizasyonlar diye belirttim. Siz yaranızın olduğu yerden gocunmuşsunuz benim sorunum değil..Aynı durumda sizde olabilirdiniz. Bence sadece düğünler sorunmus gibi davranmayın. Mesela mesafenin korunmadigi düğünleri şikayet edebilirsiniz. Tatiller,toplu namazlar vs birsuru sorun var. Onlarida eleştirirsin. Bizlerde kimsenin sağlığını kaybetmesini istemeyiz ama maske mesafe temizlik ile atlatilacagini söylüyor koskoca sağlık bakanı. Mesafeli şekilde hayat akmali. Empati yapın azıcık. Ben yapıyorum.
Sosyal mesafeli düğün mü ? Siz bu dediğinize inanıyo musunuz öyle bişey olabilir mi Allah aşkına . Ayrıca bu hastalık çok ciddi bi durum . Düğünün neyini empati yapalım yapmayıversinler bi zahmet . Maksat evlenmekse bi nikah yeterli şu zamandaAynı durumda sizde olabilirdiniz. Bence sadece düğünler sorunmus gibi davranmayın. Mesela mesafenin korunmadigi düğünleri şikayet edebilirsiniz. Tatiller,toplu namazlar vs birsuru sorun var. Onlarida eleştirirsin. Bizlerde kimsenin sağlığını kaybetmesini istemeyiz ama maske mesafe temizlik ile atlatilacagini söylüyor koskoca sağlık bakanı. Mesafeli şekilde hayat akmali. Empati yapın azıcık. Ben yapıyorum.