• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona test sonucu

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.790
6.952
158
Kızlar test sonucumun 24 saat sonra e nabızda acıklayacagını söyledi doktor. 24 saat coktan doldu. E nabıza bakıyorum test ile ilgili bi ibare bi şey yok tahlil sonuclarıma bakıyorum orada da yok. Gecikiyormu sonuçlar? Bi tecrübesi olan var mı?

Heyecan yapmayın bazen 2 güne çıkıyor diye biliyorum.Bizim iştekilere 1-2 güne çıkar demişlerdi.Umarım negatiftir, içinizi ferah tutun

E nabizdan kesin çıkıyor.tahlil sonuçlarım kısmına bakın.benim 3 gün de çıkmıştı negatif çıkar insallah

Belirtileriniz neler sadece düz nefes darlığı mı?
alerjik mevsimdeyiz daralmalar bende de çok fazla var

Belirtileriniz neler sadece düz nefes darlığı mı?
alerjik mevsimdeyiz daralmalar bende de çok fazla var
Astımım zaten ben, kullandıgım ilaçlar etki etmedi bekledim hatta hemen hastaneye gitmek istemedim daha kötü olunca gittim. Normal daralmalar değil ya hırıltılı

e nabıza benim her şeyim gecikmeli düşüyo ya hiç sevmiyorum orayı :işsiz: inşallah negatif çıkar :KK200: bi de şey sorucam testi burundan mı yaptılar ağızdan mı?burundan yaptılarsa nasıl yaptıklarını izlemiştim çok acıttı mı?sırf meraktan soruyorum

Diğer rahatsızlıklardan ayıran özelliği koku ve tat alamamak mış

e nabıza benim her şeyim gecikmeli düşüyo ya hiç sevmiyorum orayı :işsiz: inşallah negatif çıkar :KK200: bi de şey sorucam testi burundan mı yaptılar ağızdan mı?burundan yaptılarsa nasıl yaptıklarını izlemiştim çok acıttı mı?sırf meraktan soruyorum
Hem geniz hem burun. Ben çok dirayetli olmama rağmen burun kısmında bayağı çırpındım. Anlık biraz acıdı

Ziyaretlerim kısmına tıklayın orada detayda tahlil yazıyor ordan bakın. Tahlil kısmına direkt dusmeyebiliyor. Umarım negatif çıkar inşallah

Back