- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
arkadaşlar dünden beri inanılmaz bir ishal ve miğde agrisi var , sancı seklinde 10 DKK da bir geliyor ..dün ateşim 38.1 e çıktı çok da halsizrim kemiklerim agriyordu sanki...sonra geceye doğru duş falan aldım ince giyindim ateş düştü tamamen bugün de halsiz değilim iyi hissediyorum ateş yok ama ishal ve mide ağrısı devam ediyor ...elbette semptomlar gecmesse bir iki güne gidecem hastaneye ..şuan bebeğim var oralara gidip bişey yoksa da kapmak istemiyorum inanılmaz kalabalık insan korkuyor ister istemez ...
şuan rahatlamaya çok ihtiyacım var ....bana biseyler deyin bebeğim var onu bile öpmek istemiyorum şuan ...morale ihtiyacım var...covid olsaydım dün çıkan ateşim daha dusmezmiydi ...halsizligim geçmezmiydi ...bugün niye yok bende....mantıklı şeyler duymak istiyorum
şuan rahatlamaya çok ihtiyacım var ....bana biseyler deyin bebeğim var onu bile öpmek istemiyorum şuan ...morale ihtiyacım var...covid olsaydım dün çıkan ateşim daha dusmezmiydi ...halsizligim geçmezmiydi ...bugün niye yok bende....mantıklı şeyler duymak istiyorum