• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KORONA SONRASI TERDE KÖTÜ KOKU

Cicekkz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Mart 2019
694
210
103
Arkadaşlar merhaba korona sonrası koku almada bozukluklar tat almada değismeler yaşandığını duymuşsunuzdur. Bende de bir süredir bu durum var ama özellikle ter kokum çok değişti farklı bir koku algılıyorum ve aynı koku bazı yiyeceklerden de geliyor. Benim sorum şu: bu durum bircok kisi de olmus ama acaba bu kötü kokma durumunu dısadrdakilerde algılıyor mu? Yani yakınlastığınız kisiler sizden böyle kötü kokular geldiğini fark ediyor mu???

Arkadaşlar merhaba korona sonrası koku almada bozukluklar tat almada değismeler yaşandığını duymuşsunuzdur. Bende de bir süredir bu durum var ama özellikle ter kokum çok değişti farklı bir koku algılıyorum ve aynı koku bazı yiyeceklerden de geliyor. Benim sorum şu: bu durum bircok kisi de olmus ama acaba bu kötü kokma durumunu dısadrdakilerde algılıyor mu? Yani yakınlastığınız kisiler sizden böyle kötü kokular geldiğini fark ediyor mu???
Birkaç kişide okudum kokularımayırt etmeme durumu oluyormuş sana ter kokun ve birksç bsşks ürünün kokusu synı gelebilir

Birkaç kişide okudum kokularımayırt etmeme durumu oluyormuş sana ter kokun ve birksç bsşks ürünün kokusu synı gelebilir
Evet bende okudum ama sorum şu: kötü koktuğumuzu dsardakilerde fark ediyor mu? Yoksa sadece bana mı öyle geliyor

Bende de oldu. Kötü kokuların hepsi aynı kokuyor. Ter kokusu, lağım kokusu vs. Ayırt edici değil. Hatta soğan ve biber de terim gibi kokuyor.

Bende de oldu. Kötü kokuların hepsi aynı kokuyor. Ter kokusu, lağım kokusu vs. Ayırt edici değil. Hatta soğan ve biber de terim gibi kokuyor.
Canım dısardan fark ediliyor mu bu koku? Yani senden bir koku geldiği fark ediliyor mu, sordun mu birine? Ben anneme terleyince bluzumu koklattm evet kötü bir koku var dedi.Daha sonra ablama koklattm o hayr normal ter kokusu dedi.

Canım dısardan fark ediliyor mu bu koku? Yani senden bir koku geldiği fark ediliyor mu, sordun mu birine? Ben anneme terleyince bluzumu koklattm evet kötü bir koku var dedi.Daha sonra ablama koklattm o hayr normal ter kokusu dedi.
Eşime sordum.ayni kokuyorsun dedi. Bu daha çok bizim burnumuzla ilgili bir sorun. Bunun tıpta bir ismi de vardı hatta. Kokumuz değişmiyor. Biz öyle algılıyoruz. Mesela bazı yiyecekler duş jeli bana berbat kokuyor. Bunların kokusu değişmiş olamaz ki

Eşime sordum.ayni kokuyorsun dedi. Bu daha çok bizim burnumuzla ilgili bir sorun. Bunun tıpta bir ismi de vardı hatta. Kokumuz değişmiyor. Biz öyle algılıyoruz. Mesela bazı yiyecekler duş jeli bana berbat kokuyor. Bunların kokusu değişmiş olamaz ki
İsmi parozmi canım bize öyle kokuyorsa sorun yok ama dsarı gidiyorsa vay halimize:( bir arkadasn ki dısardan da duyuluyormus. Benimde annm var dedi ablm koku yok dedi. Şaşırdım ne yapacağımı.. inan:( ve tedaviside yok bunun bir telegram grubu var oraya katldm orda kimisi 17aydr bu şekilde olduğunu söyledi kimisi 8ay. Ben 3aydır böyleyim. Senin ne zaman başladı?

Kişisel bakımınıza dikkat ediyorsanız ve hâlâ o kokuyu alıyorsanız büyük ihtimalle size öyle geliyordur. Bende de koronadan sonra bir ay boyunca aşırı saç dökülmesi olmuştu, daha yeni geçti.

İsmi parozmi canım bize öyle kokuyorsa sorun yok ama dsarı gidiyorsa vay halimize:KK43: bir arkadasn ki dısardan da duyuluyormus. Benimde annm var dedi ablm koku yok dedi. Şaşırdım ne yapacağımı.. inan:KK43: ve tedaviside yok bunun bir telegram grubu var oraya katldm orda kimisi 17aydr bu şekilde olduğunu söyledi kimisi 8ay. Ben 3aydır böyleyim. Senin ne zaman başladı?
Koronayi 6 ay önce atlattım.iki aydır başladı.

Kişisel bakımınıza dikkat ediyorsanız ve hâlâ o kokuyu alıyorsanız büyük ihtimalle size öyle geliyordur. Bende de koronadan sonra bir ay boyunca aşırı saç dökülmesi olmuştu, daha yeni geçti.
Kişisel bakımdan ziyade kokunun olağan halinin değişmesi bu. Yani eski seyrinden farklı olmasi.

Bende eylül ayında hamileyken korona oldum aralıkta doğum yaptım 1 aydır benimde terim dediğiniz gibi olmaya başladı özellikle soğan benzetmesi birebir ben doğumdan diye düşünüyordum coronadan mı ki😬
Koronadan. Ter zaten güzel kokmaz ama bu kez leş gibi ya . Çürük kokuyor. Duş alsam da o koku yine hafif versiyonuyla devam ediyor asla gitmiyor 😖

Koronadan. Ter zaten güzel kokmaz ama bu kez leş gibi ya . Çürük kokuyor. Duş alsam da o koku yine hafif versiyonuyla devam ediyor asla gitmiyor 😖
Yani normalde terim cok kokmazdı rahatsız etmezdi beni hiç ama bir aydır soğan kokusu geliyor resmen duş jelimi değiştirmiştim o veya doğumdan hormanlar değişti diye düşünüyodum ama corona hiç aklıma gelmezdi 😑

Back