Korona sonrası tadım tuzum kalmadı

sebnemim98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
7
2
26
Merhabalar, ben 23 yaşındayım 3 ay önce koronaya yakaladım. 2 hafta süren bir hastalık sürecim oldu. En belirgin rahatsızlığım kokunun ve tadın tamamen gitmesi oldu. Tat almamın eski düzenine gelmedi 3 hafta kadar geldi. Koku ise 2 aydan daha uzun sürdü. Tat yerine gelmişti ancak bu sefer de ben tatları kötü almaya başladım. Özellikle soğan, yumurta, balık, tavuk gibi besinlerin tadı berbat ve çok kötü kokuyorlar. Soğan giren çoğu yemeği yiyemiyorum. Çöp gibi, pas gibi kokuyor. Aranızda bunu yaşayan var mı?

Aynı durum bende de var bir aydır senin durumun düzeldi mi
Merhabalar, ben 23 yaşındayım 3 ay önce koronaya yakaladım. 2 hafta süren bir hastalık sürecim oldu. En belirgin rahatsızlığım kokunun ve tadın tamamen gitmesi oldu. Tat almamın eski düzenine gelmedi 3 hafta kadar geldi. Koku ise 2 aydan daha uzun sürdü. Tat yerine gelmişti ancak bu sefer de ben tatları kötü almaya başladım. Özellikle soğan, yumurta, balık, tavuk gibi besinlerin tadı berbat ve çok kötü kokuyorlar. Soğan giren çoğu yemeği yiyemiyorum. Çöp gibi, pas gibi kokuyor. Aranızda bunu yaşayan var mı?

Merhaba
Oncelikle gecmis olsun
Bende de ayni sorun var fakat covid gecirdimmi bilmiyorum ben 7ay once bi kaza gecirdim kazadan sonrada ben tipki sizin gibi şikayetler oldu ve halen devam etmekte enistem kbb dru onunla gorustum covid gecirmis olabilecegimi ve ona gelen cogu hastada da bu tip sikayetler oldugunu söyledi.
Valla nadil gececek bilmiyorum berbat bi durum

X