ya bunu biz burdan nerden bilelim? gidin test verin hastaysanızkorona başladı başlayalı yakalanmadim şükür son zamanlarda cevremdeki herkes grip bugun spor salonundaki hocadan kaptım sanırım bogaz ağrısı ve burun tıkanıklığı var sadece cok korkuyorum annsmde bigazom ağrıyor demeye başladı korona geçiren fikir verebilirmi yarin hemen aile hekimine gidicem
Kesinlikle bende böyleyim kronik boğaz ağrım vardır devamlı şişer ağrır ama bu farklı zaten anlamamak imkansız kaşınma yanma hissi sonrada öksürük geliyor.Anladığım kadarıyla ilk belirti boğazda gıcık yanma ve kaşıntı gibi oluyor.. Ama bunu test yapmadan bilemezsiniz.
Benim de boğazım mütemadiyen ağrıyor, evde kalorifer yandığı zamanlarda. Ama farklı bir ağrı hissetsem hemen test yaptırırım. Her gün 20 30 bin kişi yakalanıyor.
Anladığım kadarıyla kaçış yok hepimize bulaşacak. Şu ana kadar yakalanmamış olmamız da bir mucize
havalarda dengesiz oluyor öyle korona çıktığından beri diğer hastalıkları unutuldu . çok herkesi de dinlemeyin bendede oldu böyle zencefil limon bogaz spreyi falan kullandım baktım toparlanmadım ama agırlaşmadım da halsizlik ateş vs olmadı. doktoruma gittim soğuk algınlığı yaygın dedi hap verdi geçti gitti .. geçmiş olsun şimdiden ♥korona başladı başlayalı yakalanmadim şükür son zamanlarda cevremdeki herkes grip bugun spor salonundaki hocadan kaptım sanırım bogaz ağrısı ve burun tıkanıklığı var sadece cok korkuyorum annsmde bigazom ağrıyor demeye başladı korona geçiren fikir verebilirmi yarin hemen aile hekimine gidicem
tsk ederim bugun doktora gittim dahiliyeye randevu alamamıştim oda kayıt açmadi doktor bu tarz hastalıklara bakmıyor diye gittim acile antibiyotik verdi kullan gecer dedihavalarda dengesiz oluyor öyle korona çıktığından beri diğer hastalıkları unutuldu . çok herkesi de dinlemeyin bendede oldu böyle zencefil limon bogaz spreyi falan kullandım baktım toparlanmadım ama agırlaşmadım da halsizlik ateş vs olmadı. doktoruma gittim soğuk algınlığı yaygın dedi hap verdi geçti gitti .. geçmiş olsun şimdiden ♥
bitkisel çaylar varya marketlerde doğadan vs zencefil limonlu alın için onu bide boğaz spreyi alın eczaneniz önerir mutlaka verilen ilacıda kullandığınız da . Allah korusun başka bir durum oldu ateş halsizlik vs başka hekime gidersiniz .tsk ederim bugun doktora gittim dahiliyeye randevu alamamıştim oda kayıt açmadi doktor bu tarz hastalıklara bakmıyor diye gittim antibiyotik verdi kullan gecer dedi
acile gönderdiler oda antibiyotik verdi bugunlukte rapor verdi yolladı vallabitkisel çaylar varya marketlerde doğadan vs zencefil limonlu alın için onu bide boğaz spreyi alın eczaneniz önerir mutlaka verilen ilacıda kullandığınız da . Allah korusun başka bir durum oldu ateş halsizlik vs başka hekime gidersiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?