• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korona olabilirmiyim yardim kızlar

sebbo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
3.192
6.328
158
34
İstanbul
korona başladı başlayalı yakalanmadim şükür son zamanlarda cevremdeki herkes grip bugun spor salonundaki hocadan kaptım sanırım bogaz ağrısı ve burun tıkanıklığı var sadece cok korkuyorum annsmde bigazom ağrıyor demeye başladı korona geçiren fikir verebilirmi yarin hemen aile hekimine gidicem

Geçtiğimiz pazar boğazımda yanma kaşıntı ile başladı pazartesi halsizleştim öksürüğüm oldu pazartesi günü test verdim pozitif çıktım aile hekimine değil de bence test verin ne kadar erken öğrenip tedavinize başlarsanız o kadar iyi olur diye düşünüyorum çok şükür 2 gün zor geçti ama şuan grip gibi atlatıyorum umursamayıp üşüttüm deseydim belki de ciğerlerime inecekti

Test verin hemen

Anladığım kadarıyla ilk belirti boğazda gıcık yanma ve kaşıntı gibi oluyor.. Ama bunu test yapmadan bilemezsiniz.

Benim de boğazım mütemadiyen ağrıyor, evde kalorifer yandığı zamanlarda. Ama farklı bir ağrı hissetsem hemen test yaptırırım. Her gün 20 30 bin kişi yakalanıyor.

Anladığım kadarıyla kaçış yok hepimize bulaşacak. Şu ana kadar yakalanmamış olmamız da bir mucize

korona başladı başlayalı yakalanmadim şükür son zamanlarda cevremdeki herkes grip bugun spor salonundaki hocadan kaptım sanırım bogaz ağrısı ve burun tıkanıklığı var sadece cok korkuyorum annsmde bigazom ağrıyor demeye başladı korona geçiren fikir verebilirmi yarin hemen aile hekimine gidicem
ya bunu biz burdan nerden bilelim? gidin test verin hastaysanız

Anladığım kadarıyla ilk belirti boğazda gıcık yanma ve kaşıntı gibi oluyor.. Ama bunu test yapmadan bilemezsiniz.

Benim de boğazım mütemadiyen ağrıyor, evde kalorifer yandığı zamanlarda. Ama farklı bir ağrı hissetsem hemen test yaptırırım. Her gün 20 30 bin kişi yakalanıyor.

Anladığım kadarıyla kaçış yok hepimize bulaşacak. Şu ana kadar yakalanmamış olmamız da bir mucize
Kesinlikle bende böyleyim kronik boğaz ağrım vardır devamlı şişer ağrır ama bu farklı zaten anlamamak imkansız kaşınma yanma hissi sonrada öksürük geliyor.
Daha geçen hafta eşime dedim mucize gibi nasıl yakalanmadık hala olcaz bakalım da ne zaman dedim oldum 😀 rabbim hepimizi korusun bir an önce bitsin kurtulalım

randevu alamadım dahiliyeye kayit açtirip baktiriyim dedim oda bu rahatsızlıklarla ilgilenmez diye acile yolladi ordaki doktor da boğazıma bakti antibiyotik verdi yolladı birgün de istirahat raporu verdi bakalim insallah düzelirim

Belirtiler çok farklı oluyor bizde eşim önce oldu boğaz ağrısı vs. test verdi pozitif çıktı bende boğaz ağrısı hiç olmadı yüksek ateş ve kemik ağrısı oldu. bunları ayırt etmek güç herkeste farklı ama en iyisi test yaptırmak

havalarda dengesiz oluyor öyle korona çıktığından beri diğer hastalıkları unutuldu . çok herkesi de dinlemeyin bendede oldu böyle zencefil limon bogaz spreyi falan kullandım baktım toparlanmadım ama agırlaşmadım da halsizlik ateş vs olmadı. doktoruma gittim soğuk algınlığı yaygın dedi hap verdi geçti gitti .. geçmiş olsun şimdiden ♥

havalarda dengesiz oluyor öyle korona çıktığından beri diğer hastalıkları unutuldu . çok herkesi de dinlemeyin bendede oldu böyle zencefil limon bogaz spreyi falan kullandım baktım toparlanmadım ama agırlaşmadım da halsizlik ateş vs olmadı. doktoruma gittim soğuk algınlığı yaygın dedi hap verdi geçti gitti .. geçmiş olsun şimdiden ♥
tsk ederim bugun doktora gittim dahiliyeye randevu alamamıştim oda kayıt açmadi doktor bu tarz hastalıklara bakmıyor diye gittim acile antibiyotik verdi kullan gecer dedi

tsk ederim bugun doktora gittim dahiliyeye randevu alamamıştim oda kayıt açmadi doktor bu tarz hastalıklara bakmıyor diye gittim antibiyotik verdi kullan gecer dedi
bitkisel çaylar varya marketlerde doğadan vs zencefil limonlu alın için onu bide boğaz spreyi alın eczaneniz önerir mutlaka verilen ilacıda kullandığınız da . Allah korusun başka bir durum oldu ateş halsizlik vs başka hekime gidersiniz .

bitkisel çaylar varya marketlerde doğadan vs zencefil limonlu alın için onu bide boğaz spreyi alın eczaneniz önerir mutlaka verilen ilacıda kullandığınız da . Allah korusun başka bir durum oldu ateş halsizlik vs başka hekime gidersiniz .
acile gönderdiler oda antibiyotik verdi bugunlukte rapor verdi yolladı valla

Back