- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.107
- 248
- Konu Sahibi alonedark18
-
bence senin derdini psikolog çözer de inatla gitmiyorsun.fal baktım sana korona değilsin rahatlayabilirsinSon 1haftadir boğazımda acı vardı hamileyim ilaç içemiyorum ama bir kere içtim hafifledi. Bıraktım hamileyim diye bikac gün sonra yeniden oldu dünden beride boğaz yılların sirtlarim ciğerim kamaş kamaş olmuş durumda yanıyor gıcık var gibi öksuruyorum çok derin oksurursem ciğerim yanıyor hapşırık burun akıntısı tıkanıklığı var..şimdide halsizim ve başım ağrıyor ateşim yok sanırım ama üşümeye de basladim....koronadan önce bu bende soğuk algınlığindan oluyordu yabancı bişe değil ama bu sefer ciğerlerim fena.ve ben panik olmak üzereyim kendimi saldım sanki bugün daha çok ..ya koronaysam demeye başladım iyice şimdide kol bileklerim falan ağrıyor ...korona olabilirmiyim online test yaptım netten degilsiniz dedi ama bide sizle konuşup rahatlamak istedim
Ciğerlerim fena açıldığı icin nefes sıkıntısı da var ama ciğer enfeksiyonuna bağlamaya calisiyorum daha öncede olurdu yarında gecmesse napsam canım yada hafiflemesse ilerlerseBurun akıntısı yapabilir. İlk bulguları genelde üsteden farklı olabilir ama ishal de olabiliyor. WHO’nun açıklamaları var. Corona’da %80 hafif bulgularla geçiriliyor. Ateş yüksekliği, solunum sıkıntısı ve kuru öksürük önemli. Ateş belirli bir süre sonra düşebiliyor ama solunum sıkıntısı, ateşin düşmeye başladığı dönemde kuru öksürük devam ederken oluyormuş. Panik yapmanıza gerçekten gerek yok. Solunum sıkıntısı yani hızlı nefes alıp verme, nefes alırken zorlanma, hava açlığı olmadığı sürece zaten evde oturun. Corona testi yaptırmak için Sadi konuk hastanesinde bekleyenleri gördünüz mü? Hepsi yan yana daracık alanda. Yoksa bile olma riskiniz olur. Sizin hafif bir grip atlatıyor olma ihtimaliniz daha fazla. Bol bal, limon, zencefil vs alsanız, bol bol gargara, ılık su, boğaz spreyi ile inşallah bir şeyiniz kalmaz.
Benim gibi olanlar varmı diye merak ettimbence senin derdini psikolog çözer de inatla gitmiyorsun.fal baktım sana korona değilsin rahatlayabilirsinYahu biz burdan ne bilelim, ara 184'ü danış.
şu an mevsim geçişi + alerji mevsimindeyiz korona olmasa bile toplumun çoğunda bu saydıklarınız varBenim gibi olanlar varmı diye merak ettim
şu an mevsim geçişi + alerji mevsimindeyiz korona olmasa bile toplumun çoğunda bu saydıklarınız var
Bence sizde de benim gibi bronsit var en ufak soguk algınlığında kendini belli ediyor hemen. Yine de kotu olursaniz dedigim gibi yapin. Ama öncesinde 1 hafta bol bol meyve yiyin ozellikle c vitaminli olanlari. Bol bol su için günde 3 lt bitirmeye çalışın. Sicak duşun altinda durun çıkınca hemen saçlarınızı kurutun. Duzelme olmazsa doktora gorunursunuzŞuan enfeksiyon halinde bogzlarim sirtlarim onu hissedebiliyorum arada kuru arada balgamlı gibi ses geliyor ..
Ciğerlerim fena açıldığı icin nefes sıkıntısı da var ama ciğer enfeksiyonuna bağlamaya calisiyorum daha öncede olurdu yarında gecmesse napsam canım yada hafiflemesse ilerlerse
Peki saolun Allah razı olsunCiğerlerde yanma vs değil şiddetli vücud ağrısı, nefes darlığı dedim. Solunum sıkıntısından bahsetmiyorsunuz ateş bile yok. Doktoru arayın, aile hekimini en azından içiniz rahatlar.
korona çekip gidip zorona, morona, torona gibi türevleri gelene kadar her gün "falda korona pozitif çıktım" konusuna tek tek yorum yazarsın amaLütfen korona oldugunu doğrulayacak fal bakabilir misin
korona çekip gidip zorona, morona, torona gibi türevleri gelene kadar her gün "falda korona pozitif çıktım" konusuna tek tek yorum yazarsın ama
bir de nolursa olsun hamilesiniz, online yerlerde okuduklarınızdan en medet ummamanız gereken zamandasınız.Peki saolun Allah razı olsun
Sizde ciğer enfeksiyonu mu kapmisyiniz ağrıyordu dediniz ya sırt göğüs kafesi ve yanma oluyormiudi hele okusururken aciTürkiyede bakan açıklama yapmadan önce kizimla grip olduk acile gittim bogaz enfeksiyonu antibiyotik soğukalgınlığı ilac ağrı kesici verdi kullandım ilaclar bitince 3_4gun sonra tekrar başladı kiziminda yeni yeni hafifledi
Burun akıntısı gecti öksürüğüm azaldi sırt boyun göğüs kafesi ağrımda çok şükür bugün geçti
Virüste bi belirgin özellikte tat alma yetisi kayboluyormus
Sakin olun korkmayin agrilarima sicak duş iyi geldi bu dediklerimi 15 günden fazladır yaşıyorum daha yenı iyiyim
Geçmiş olsun sizede
Evet oluyordu eylül ekim ayında ayni sıkıntılardan dolayı dr dr gezdim röntgen fln cekindim hiç bir şey çıkmadı öksürük hafiflesin diye bi süre astim ilacı bile kullandim şu agza sikilandan çok şükür geçti bu ayda o zaman ki kadar olmadiSizde ciğer enfeksiyonu mu kapmisyiniz ağrıyordu dediniz ya sırt göğüs kafesi ve yanma oluyormiudi hele okusururken aci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?