Korona miyim lütfen bakin

Burun akıntısı yapabilir. İlk bulguları genelde üsteden farklı olabilir ama ishal de olabiliyor. WHO’nun açıklamaları var. Corona’da %80 hafif bulgularla geçiriliyor. Ateş yüksekliği, solunum sıkıntısı ve kuru öksürük önemli. Ateş belirli bir süre sonra düşebiliyor ama solunum sıkıntısı, ateşin düşmeye başladığı dönemde kuru öksürük devam ederken oluyormuş. Panik yapmanıza gerçekten gerek yok. Solunum sıkıntısı yani hızlı nefes alıp verme, nefes alırken zorlanma, hava açlığı olmadığı sürece zaten evde oturun. Corona testi yaptırmak için Sadi konuk hastanesinde bekleyenleri gördünüz mü? Hepsi yan yana daracık alanda. Yoksa bile olma riskiniz olur. Sizin hafif bir grip atlatıyor olma ihtimaliniz daha fazla. Bol bal, limon, zencefil vs alsanız, bol bol gargara, ılık su, boğaz spreyi ile inşallah bir şeyiniz kalmaz.

bence senin derdini psikolog çözer de inatla gitmiyorsun.fal baktım sana korona değilsin rahatlayabilirsin Yahu biz burdan ne bilelim, ara 184'ü danış.

Ciğerlerim fena açıldığı icin nefes sıkıntısı da var ama ciğer enfeksiyonuna bağlamaya calisiyorum daha öncede olurdu yarında gecmesse napsam canım yada hafiflemesse ilerlerse

Şuan enfeksiyon halinde bogzlarim sirtlarim onu hissedebiliyorum arada kuru arada balgamlı gibi ses geliyor ..
Bence sizde de benim gibi bronsit var en ufak soguk algınlığında kendini belli ediyor hemen. Yine de kotu olursaniz dedigim gibi yapin. Ama öncesinde 1 hafta bol bol meyve yiyin ozellikle c vitaminli olanlari. Bol bol su için günde 3 lt bitirmeye çalışın. Sicak duşun altinda durun çıkınca hemen saçlarınızı kurutun. Duzelme olmazsa doktora gorunursunuz

Düşmeyen yüksek ateş, solunum sıkıntısı varsa mutlaka yardım alın. Bu belirtiler yoksa evde oturun diyor çoğu uzman. Hastanelerde şu dönemde pek iç açıcı değil zira. Belli ki soğuk algınlığı geçiriyorsunuz. Geçmiş olsun.

Ciğerlerim fena açıldığı icin nefes sıkıntısı da var ama ciğer enfeksiyonuna bağlamaya calisiyorum daha öncede olurdu yarında gecmesse napsam canım yada hafiflemesse ilerlerse

Ciğerlerde yanma vs değil şiddetli vücud ağrısı, nefes darlığı dedim. Solunum sıkıntısından bahsetmiyorsunuz ateş bile yok. Doktoru arayın, aile hekimini en azından içiniz rahatlar.

En belirgin yüksek ateş (düşmüyor hep yüksek ateş)
Kuru öksürük bu yaniltıcı olabilir çünkü alerjik astımımız var annemle benim kuru öksürük yapıyor yani her kuru öksürük korona değildir bunu demek istiyorum altını çize çize
Hamilesiniz halsiz olmaniz normal hormonlar en üst seviyede ama tabi illaki endiseliyim diyorsaniz test yaptırabilirsiniz çok geçmiş olsun

Türkiyede bakan açıklama yapmadan önce kizimla grip olduk acile gittim bogaz enfeksiyonu antibiyotik soğukalgınlığı ilac ağrı kesici verdi kullandım ilaclar bitince 3_4gun sonra tekrar başladı kiziminda yeni yeni hafifledi

Burun akıntısı gecti öksürüğüm azaldi sırt boyun göğüs kafesi ağrımda çok şükür bugün geçti

Virüste bi belirgin özellikte tat alma yetisi kayboluyormus
Sakin olun korkmayin agrilarima sicak duş iyi geldi bu dediklerimi 15 günden fazladır yaşıyorum daha yenı iyiyim
Geçmiş olsun sizede

Sizde ciğer enfeksiyonu mu kapmisyiniz ağrıyordu dediniz ya sırt göğüs kafesi ve yanma oluyormiudi hele okusururken aci

Sizde ciğer enfeksiyonu mu kapmisyiniz ağrıyordu dediniz ya sırt göğüs kafesi ve yanma oluyormiudi hele okusururken aci
Evet oluyordu eylül ekim ayında ayni sıkıntılardan dolayı dr dr gezdim röntgen fln cekindim hiç bir şey çıkmadı öksürük hafiflesin diye bi süre astim ilacı bile kullandim şu agza sikilandan çok şükür geçti bu ayda o zaman ki kadar olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…