- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Öylemi burun akıntısı var yaniKoronada yüksek ateş olur burun akıntısı olmaz. Dolayısıyla bence korona değilsiniz.
Bende öyle düşünüyorum ama şuan baya bı yatak döşek hale geldikçe ya koronaysam oldumKoronada burun akıntısı olmaz. Muhtemelen üşütmüşsünüzdür.
Şuan enfeksiyon halinde bogzlarim sirtlarim onu hissedebiliyorum arada kuru arada balgamlı gibi ses geliyor ..Koronanin en belirgin ozellikleri kuru öksürük (balgamli olmayacak yani), nefes darlığı ve ateş. Bu 3 ü birlikte yoksa korkmayin diyo doktorlar. Suan tam mevsim gecisi soguk algınlığı bende de var 1 haftadir burun bir akıyor bi tıkanıyor bogaz agrim var ama ne ates ne nefes darligi yok o yüzden bos yere doktora gitmedim.
Küçükken bronsit olduysanız cigerlerinizde o yuzden rahatsızlık duyuyo olabilirsiniz ben de oyle oluyorum hep cunku.
Yine de baktiniz daha kotu oldunuz ambulansi arayip koronadan suphelendiginizi söyleyerek çağırın tedbirli sekilde alsin götürüp test yapsinlar. Kendi basiniza kalabalık hastaneye falan gitmeyin değilseniz de kapabilirsiniz
Doktor koronodan supelenmedimi peki test yapmaya kalkışmadi miBen test için gittim . Yüksek ateş kıstasları . Biraz da korkudan olabilir sizin durumunuz . Ben yurtdışından arkadaşımla görüştüm , başım ağrımaya , öksürmeye falan başladım . Doktor bişey yok diye gönderdi :)) ateşinizi kontrol edin sık sık
Kamaş kamaş olduysa sıkıntı işte.boğaz yılların sirtlarim ciğerim kamaş kamaş olmuş durumda
Yok sadece ateşime ve nabzıma baktı . Ben de şaşırdım açıkçası . Ateşim normal çıkınca 14 gün karantina verdi ateşin çıkarsa gel dedi . Şükür çıkmadıDoktor koronodan supelenmedimi peki test yapmaya kalkışmadi mi
Dalgamı gercekmi buKamaş kamaş olduysa sıkıntı işte.
Yok kimseyle görüşmedim genelde de evdeyiz ama eşim ise gidiyofazla dusunursen kendini korona yaparsin ister istemez herkes bunu acaba mi die düşünüyor. Yurt disindan gelen biriyle görüştünüz mü
fazla takmamaya bakin hastalik hastasi olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?