• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona günlerinde aşılama olanlar

Teşekkür ederim canım kasık ağrım 1 saat falan oldu geçti. Doğuruyorum zannettim. Kaç yumurta çatladı insan merak ediyor aşılama ilaçlarla 5 bin liraya mal oldu ve kafamda çatladı mı çatlamadı mı soru işaretiyle gönderdi beni eve. Bir de burdan çıkınca burayı unut stres yapma diyor mümkün mü ki kafandaki sorulara yanıt aramaya başlıyor insan çok sinir oldum inanki.internette akıntı diyordu sümüksü.sümüksülüğü bırak hiç akıntım yok hala da yok.yumurta boyutumun birisi 24 mm işimize yaramaz demişti diğeri 22 mm daha da mı büyüdüler korkusu var.
Çokmuş 5000 TL gercekten. benim yakaladık 2000 TL tuttu nerde yaptırdın canım evet çatlayınca akıntı daha cok oluyor benimde aşılamadan sonra oldu🤷‍♀️ Stres kaynaklı kesilmiş olabilir senin

Çokmuş 5000 TL gercekten. benim yakaladık 2000 TL tuttu nerde yaptırdın canım evet çatlayınca akıntı daha cok oluyor benimde aşılamadan sonra oldu🤷‍♀️ Stres kaynaklı kesilmiş olabilir senin
Özel muayehanesinde yaptırdım doktorun canım. Aşılamadan sonra da akıntı olmadı benim. Yumurta çatlasaydı mı oluyor sadece. Sadece karın ağrısı yetmez mi ki belirti için yumurtanın çatladığına dair. Stresten mi çatlamamıştır yani gerçekten çok stres yaptım hala da sakin sayılmam 😊

Doktora aşılamadan sonra yatayım mı dedim burdan kalkınca spor bile yapabilirsin dedi. Normalde ilişki yaşayınca yatıyor musun dedi akşama kadar hayır dedim bu da normal ilişki gibi dedi. Benim doktorum mu tuhaf acaba. Aklıma takıldı şimdi başka aşılama yaptıran çatlatma iğnesinden sonra hiç akıntısı olmayan oldu mu

Aşılama 15.gün regl oldum 🤪 kesin sonuc
Bozma moralini diyeceğim zor biliyorum. İnsan üzülüyor içi bir buruk ama mücadeleyi bırakma tedavine devam et sonunda Allah'a açılan ellerin duası kabul olacak. Doktorunu aradın mı randevunu al bence.senin aşılama tek yumurtayla mı oldu. ? Benim de umudum yok ama tedaviyi bırakmaya da niyetim yok. Bugün regl tarihin miydi canım yoksa erken mi geldi?

Bugün aşılamanın 5.günü. Hiçbir değişiklik yok vücudumda. 22 ve 24 mm yumurtalardan zaten ümidim yoktu. En erken kaçıncı gün bakabilirim.?

Benimde bugün aşılamada 5. Gün. Benim yumurtalar 20 mm idi ve doktorum çok güzel demişti. Siz neden umutsuzsunuz 🙃🙃🙁🙁 bende kasık ağrıları oluyo bakalım neler olcak

Benimde bugün aşılamada 5. Gün. Benim yumurtalar 20 mm idi ve doktorum çok güzel demişti. Siz neden umutsuzsunuz 🙃🙃🙁🙁 bende kasık ağrıları oluyo bakalım neler olcak
Yaptırdığım günü de sayarsak 6.günüm bugün ve bel ağrım var. Hayırlı uğurlu olsun tedaviniz 18 v e 20 mm olması gerekiyormuş yumurta boyutunun çatlatma iğnesi için. 24 mm ye doktorun kendisi işimize yaramaz dedi zaten. Ayın 20 sine randevu aldım kan testi için regle 6 gün kala. 18 inde de gebelik testi yapacağım. Çatlatma iğnesini ayın 6 sında yaptım 8 inde aşılamam oldu. Reglim 25 nisan bakalım.sen ne zaman oldun aşılamanı kaç yumurtan vardı? Bir de doktorum benim yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakmadan aşılama yaptı biraz da o umutsuzluğa yol açıyor eşim ve bende.

Yaptırdığım günü de sayarsak 6.günüm bugün ve bel ağrım var. Hayırlı uğurlu olsun tedaviniz 18 v e 20 mm olması gerekiyormuş yumurta boyutunun çatlatma iğnesi için. 24 mm ye doktorun kendisi işimize yaramaz dedi zaten. Ayın 20 sine randevu aldım kan testi için regle 6 gün kala. 18 inde de gebelik testi yapacağım. Çatlatma iğnesini ayın 6 sında yaptım 8 inde aşılamam oldu. Reglim 25 nisan bakalım.sen ne zaman oldun aşılamanı kaç yumurtan vardı? Bir de doktorum benim yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakmadan aşılama yaptı biraz da o umutsuzluğa yol açıyor eşim ve bende.
İki yumurta olgunlaşmış dedi ve çatlatma iğnesi yapmamızı söyledi.

Aşılama öncesi yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakmadı. Bende kasık ağrıları olmuştu zaten bence kasık ağrısı çatlama belirtisi.

Aşılama öncesi yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakmadı. Bende kasık ağrıları olmuştu zaten bence kasık ağrısı çatlama belirtisi.
Kasık ağrısı bende 36 saat sonra oldu. Sümüksü akıntı olmadı oda endişelendirdi beni aslında.

Kızlarrr mart ayında aşılama yaptırmıştım olmamıştı ya biliyosunuz. Tam korona azaldı merkezler tekrar açıldı tüp bebege niyetlendim adet günümü beklerken bi baktım hamileyim💖🤰 dün öğrendim😊 Allah nasip edince oluyor işte..

Kızlarrr mart ayında aşılama yaptırmıştım olmamıştı ya biliyosunuz. Tam korona azaldı merkezler tekrar açıldı tüp bebege niyetlendim adet günümü beklerken bi baktım hamileyim💖🤰 dün öğrendim😊 Allah nasip edince oluyor işte..
mrhb kaçıncı asilamanizdi ve asilamadan kaç ay sonra hamile kaldiniz

Canımm inanki çok sevindim Allah ne kadar büyük. Her şeyin belki bir vakti saati var demek ki biz bilmediğimiz için umutsuzluğa kapılıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun sağlıklı gebelikler inşallah bebeğinin ömrü uzun olsun. 🤲🤲🤲

Canımm inanki çok sevindim Allah ne kadar büyük. Her şeyin belki bir vakti saati var demek ki biz bilmediğimiz için umutsuzluğa kapılıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun sağlıklı gebelikler inşallah bebeğinin ömrü uzun olsun. 🤲🤲🤲

Cok tesekkur ederim canım amin isteyen herkese bu duyguyu yaşattırsın Rabbim🙏 İnancı kaybetmemek strese girmemek gerekiyormuş gerçekten 😇

mrhb kaçıncı asilamanizdi ve asilamadan kaç ay sonra hamile kaldiniz
Merhaba 1 kez aşılama oldum. Aşılamada başarı oranı düşük olduğu ve kendimi yıpratmak istemediğim için Tüp bebege karar vermiştim. aşılamadan 2, 3 kadar sonra da doğal yolla gebe kaldığımı öğrendim🙏☺️

Merhaba 1 kez aşılama oldum. Aşılamada başarı oranı düşük olduğu ve kendimi yıpratmak istemediğim için Tüp bebege karar vermiştim. aşılamadan 2, 3 kadar sonra da doğal yolla gebe kaldığımı öğrendim🙏☺️
Allah analı babalı büyütsün inşallah 😊😍

Back