Merhaba kızlar mart ayında aşılama oldum. Antalya olimpos hastanesinde. Rıza hakan güralp doktorum kendisi oldukça ilgili. Vitale hastanesinde başlamıştım tedaviye. Ama hastane yoğunlugu, hijyeninden emin olamadığım ve doktorum Sema hanımın hiç ilgilenmemesi sorularıma yanıt vermemesinden dolayı evime yakın olan olimpos hastanesine geçiş yaptım. 9 gün kendime iğne vurdum.( iğneleri raporlu 260tlye aldım) 10.gün çatlatma iğnesini yaptım. ertesi gün aşılamam oldu. Doktorum 2 gün boyunca wc dısında ayaga kalkmamı söyledi. 2gün sonra vajinal krem uygulamam istedi. Suan da 12.günüm 14.günde öğreniliyor. Cok heyecanlıyım insallah güzel sonuclar alırım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Korona günlerinde aşılama olanlar
- Konu Sahibi Z3ynep07
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yaaa cok sewindim. Ins hayirli haberi alirsin. Ben de bugun asilama oldum. Bana ilac veya krem vermedi. Sadce agir kaldrma, agir is yapma dedi.Merhaba kızlar mart ayında aşılama oldum. Antalya olimpos hastanesinde. Rıza hakan güralp doktorum kendisi oldukça ilgili. Vitale hastanesinde başlamıştım tedaviye. Ama hastane yoğunlugu, hijyeninden emin olamadığım ve doktorum Sema hanımın hiç ilgilenmemesi sorularıma yanıt vermemesinden dolayı evime yakın olan olimpos hastanesine geçiş yaptım. 9 gün kendime iğne vurdum.( iğneleri raporlu 260tlye aldım) 10.gün çatlatma iğnesini yaptım. ertesi gün aşılamam oldu. Doktorum 2 gün boyunca wc dısında ayaga kalkmamı söyledi. 2gün sonra vajinal krem uygulamam istedi. Suan da 12.günüm 14.günde öğreniliyor. Cok heyecanlıyım insallah güzel sonuclar alırım
İlk günü özellikle yatarak geçir. döllenme sonradan da olabiliyor cunku. Kremde döllenme olursa embriyonun rahme tutunması için. Ben avakodo yedim ilk günlerde avakado da rahme tutunmasını sağlıyormus hayırlı haberler alırız insallahYaaa cok sewindim. Ins hayirli haberi alirsin. Ben de bugun asilama oldum. Bana ilac veya krem vermedi. Sadce agir kaldrma, agir is yapma dedi.
test alamadım henüz Koronadan dolayı evden cıktıgım yok ki. son dk sürprizi olucak ya iyi ya kötüTest yapsan yarın sabah belli olur
Benim doktorum dedi ki, istersen amuda kalk oyle kal olacaksa olur zaten dedi. Walla cok yatmadm oturdum surekli gezinmedim. Cok kafaya takmak da istemiorum.Allahin taktiri bakalimİlk günü özellikle yatarak geçir. döllenme sonradan da olabiliyor cunku. Kremde döllenme olursa embriyonun rahme tutunması için. Ben avakodo yedim ilk günlerde avakado da rahme tutunmasını sağlıyormus hayırlı haberler alırız insallah
Hayirla ve saglikla nasip olur insallahMerhaba kızlar mart ayında aşılama oldum. Antalya olimpos hastanesinde. Rıza hakan güralp doktorum kendisi oldukça ilgili. Vitale hastanesinde başlamıştım tedaviye. Ama hastane yoğunlugu, hijyeninden emin olamadığım ve doktorum Sema hanımın hiç ilgilenmemesi sorularıma yanıt vermemesinden dolayı evime yakın olan olimpos hastanesine geçiş yaptım. 9 gün kendime iğne vurdum.( iğneleri raporlu 260tlye aldım) 10.gün çatlatma iğnesini yaptım. ertesi gün aşılamam oldu. Doktorum 2 gün boyunca wc dısında ayaga kalkmamı söyledi. 2gün sonra vajinal krem uygulamam istedi. Suan da 12.günüm 14.günde öğreniliyor. Cok heyecanlıyım insallah güzel sonuclar alırım
Ben de cok merak ettim simdiiiiiii. Yarin yap bencetest alamadım henüz Koronadan dolayı evden cıktıgım yok ki. son dk sürprizi olucak ya iyi ya kötü
Aynen takmayınca oluyor diyorlar zaten. Sen hangi sehirdesin nerde yaptırdın aşılamaBenim doktorum dedi ki, istersen amuda kalk oyle kal olacaksa olur zaten dedi. Walla cok yatmadm oturdum surekli gezinmedim. Cok kafaya takmak da istemiorum.Allahin taktiri bakalim
Amin insallah. sonucu paylaşıcam yapar yapmazHayirla ve saglikla nasip olur insallah
BekliyoruzAmin insallah. sonucu paylaşıcam yapar yapmaz
Gunaydinlarrrrr. Mersin city hospital. Turkan Saymaz Ilhanda yaptrdm. Cok ilgili ve isinde cok iyi bi doktorAynen takmayınca oluyor diyorlar zaten. Sen hangi sehirdesin nerde yaptırdın aşılama
- 28 Şubat 2020
- 1.243
- 657
- 43
- 37
Hayırlı olur inşallah tedavin güzel sonuçlar alırsın. Benimde aşılamam yapılacak bugün bekliyorum. Koronadan çok korkuyorum ama tedaviyi bırakmadım. Çok da heyecanlıyım. Senin kaç yumurtan vardı ve kaç mm olmuştu çatlatma iğnesi yaptığında? Acaba aşılamadan önce yumurta çatlamış mı diye doktor bakıyor mu? Aklımda hep ya çatlamadan yaparsa sorusu var.Çatlatma iğnesinden sonra da yumurtalar büyümeye devam ediyor mu benimkiler baya bir büyümüş korkuyorum daha da büyüyüp kist oluşmasındanMerhaba kızlar mart ayında aşılama oldum. Antalya olimpos hastanesinde. Rıza hakan güralp doktorum kendisi oldukça ilgili. Vitale hastanesinde başlamıştım tedaviye. Ama hastane yoğunlugu, hijyeninden emin olamadığım ve doktorum Sema hanımın hiç ilgilenmemesi sorularıma yanıt vermemesinden dolayı evime yakın olan olimpos hastanesine geçiş yaptım. 9 gün kendime iğne vurdum.( iğneleri raporlu 260tlye aldım) 10.gün çatlatma iğnesini yaptım. ertesi gün aşılamam oldu. Doktorum 2 gün boyunca wc dısında ayaga kalkmamı söyledi. 2gün sonra vajinal krem uygulamam istedi. Suan da 12.günüm 14.günde öğreniliyor. Cok heyecanlıyım insallah güzel sonuclar alırım
Yumurta çatlamış mı diye doktor bakmıyor. yumurtan sonra çatlasa da sperm 72 saat canlı kalıyor içeride. Zaten yumurtalar belli büyüklüğe gelinceye kadar doktor gözetimi altındasın ben hatırlamıyorum kaç cm olmustu . hayırlı olur inşallah canım aşılaman endişelenme kafandaki soruları at rahat olHayırlı olur inşallah tedavin güzel sonuçlar alırsın. Benimde aşılamam yapılacak bugün bekliyorum. Koronadan çok korkuyorum ama tedaviyi bırakmadım. Çok da heyecanlıyım. Senin kaç yumurtan vardı ve kaç mm olmuştu çatlatma iğnesi yaptığında? Acaba aşılamadan önce yumurta çatlamış mı diye doktor bakıyor mu? Aklımda hep ya çatlamadan yaparsa sorusu var.Çatlatma iğnesinden sonra da yumurtalar büyümeye devam ediyor mu benimkiler baya bir büyümüş korkuyorum daha da büyüyüp kist oluşmasından
kasık ağrısı yumurta çatlamasına işarettirKasıklarım çok ağrıyor. Kızlar aşılamadan önce doktor yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakıyor mu?
- 28 Şubat 2020
- 1.243
- 657
- 43
- 37
Teşekkür ederim canım aşılamadan geldim hala kasık ağrım devam ediyor. Gaz sancım var da çıkmıyormuş gibi sürekli kasıklarımda baskı yürürken acı. Doktor çatlamış mı diye bakmadı içime kurt düştü sordum çatlamış mı bakmadınız diye ben ona bakmıyorum dedi moralim çok bozuk. Çatlamayanlar da var okudum platformlarda yumurtası kiste dönenlerde.kasık ağrısı yumurta çatlamasına işarettir
Son düzenleme:
ben yumurtanın çatladığını kasık ağrısından hemen anlıyorum. Seninde çatlamıstır ağrın oldugundan dolayı için rahat olsun.Teşekkür ederim canım aşılamadan geldim hala kasık ağrım devam ediyor. Gaz sancım var da çıkmıyormuş gibi sürekli kasıklarımda baskı yürürken acı. Doktor çatlamış mı diye bakmadı içime kurt düştü sordum çatlamış mı bakmadınız diye ben ona bakmıyorum dedi moralim çok bozuk. Çatlamayanlar da var okudum platformlarda yumurtası kiste dönenlerde.
- 28 Şubat 2020
- 1.243
- 657
- 43
- 37
Teşekkür ederim canım kasık ağrım 1 saat falan oldu geçti. Doğuruyorum zannettim. Kaç yumurta çatladı insan merak ediyor aşılama ilaçlarla 5 bin liraya mal oldu ve kafamda çatladı mı çatlamadı mı soru işaretiyle gönderdi beni eve. Bir de burdan çıkınca burayı unut stres yapma diyor mümkün mü ki kafandaki sorulara yanıt aramaya başlıyor insan çok sinir oldum inanki.internette akıntı diyordu sümüksü.sümüksülüğü bırak hiç akıntım yok hala da yok.yumurta boyutumun birisi 24 mm işimize yaramaz demişti diğeri 22 mm daha da mı büyüdüler korkusu var.ben yumurtanın çatladığını kasık ağrısından hemen anlıyorum. Seninde çatlamıstır ağrın oldugundan dolayı için rahat olsun.