• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kornea nakli

mehtapguzeli

Duygusal Peri
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
159
1
96
36
Sakarya
arkadaşlar nişanlım kornea nakli ameliyatı olmuş 2 3 yıl evel ama kanlı gözleri red mi ediyo dokuyu göz tekrar ameliyat mı gerekiyo iki kere oldu ameliyat ikinciside rahatsız ediyo kanlanıyo çok korkuyorum üçüncü kez korne nakli gerekiyo galiba am kendi dokturnu değiştirse ama daha iyi doktor nerden bulucaz of allahım niye böyle oluyo çok korkuyorum napcaz bilmiyorum.psikolojiside bozuluyo dışarı çıkamıyo kışın böyle oluyo yazın çok kanlanmasada hafif kanlı ama belli oluyo bi parça iyi bi doktor yok mu ya hiç bir bilgim olmayışı çok kötü.

öncelikle çok geçmiş olsun nişanlınıza.bende aynı şekilde herpes keratiti nedeniyle kornea nakli olmam gerekiyo.sizin yaşadıklarınızı okuyunca çok üzüldüm ve korkmaya başladım.benim rahatsızlığım 5 aydan beri var.tek gözüm kapalı geziyorum güneş ve ışık mahvediyor.özelde nakilde çok pahalı maddi durumum el vermiyo çok sıkıntıdayım.çok çaresiz ne olacağımı bilmeden bekliyorum sadece.tekrar geçmiş olsun,allah hepimize şifa versin.

mrb canım,
öncelikle geçmiş olsun. kornea nakli önemli ve hassas bir operasyon bu tip oğerasyonların üniversite
hastanelerinde akademik kadro tarafından yapılması daha iyi sonuçlar verebilir.

Büyk geçmiş olsun arkadaşım. operasyon sonrasında ne kadar süre kontrol altında tutuldu nişanlınız ?. en az 1 yıl düzenli kontrolleri var bu nakilin. eger ki korna red reaksiyonu göstermeye başlama belirtilerini dr görmüş ise bunun ilaçla tedavisi mumkun. lakin tedavi sürecini geçirmiş ise tekraar yeniden kornea nakli olması gerekir. ayrıca Bu nakili de devlet hastaneleri zaten tam teşekküllü ortamda yapılmıyor. Ben size Doç. Dr Barış Sönmezi Tavsiye Ederim.. Memorial Hastenesi şişli/İst

Back