- Konu Sahibi betul010712
-
merhaba arkadaslar ben 6 aylık ewlıyım ve hamıle kalmayı dusunuyorum artık ama dogumdan cok korkuyorum helede normal dogumda atılan dıkısler uysturulupta mı atılıyo yoksa canlı canlı mı kafayı yıyecem ya sezeryanı cok ıyı soylemıyolar lutfen bana yardımcı olun... yoksa cok ıstedıgım bebek fikrinden vazgeçecem(((((
merhaba arkadaslar ben 6 aylık ewlıyım ve hamıle kalmayı dusunuyorum artık ama dogumdan cok korkuyorum helede normal dogumda atılan dıkısler uysturulupta mı atılıyo yoksa canlı canlı mı kafayı yıyecem ya sezeryanı cok ıyı soylemıyolar lutfen bana yardımcı olun... yoksa cok ıstedıgım bebek fikrinden vazgeçecem(((((
arkadaslar hepinize cok tesekkur ederım ıcımı rahatlattınız walla.. ewet cevremde cok fena dogum hıkayelerı dınlıyorum we gercekten cok korkuyordum esıme de hep dıyorum eger boyleyse ben dogum yapamam dıye ama bır yandan da bebegımız olsun cok ıstıyorum karmasık duygular ıcındeyım hayırlısı yaa... tekrar cok tesekkur ederım allah razı olsun
sen daha hamile degilsin bukadar engiselerin var ben 7aylık hamıleyım hala anlayamadım bitürlü duyqularım karmamarışık cookta korkuyorum .sorular bitirecek beni sezeryanmı normal dogummu hangisini yapsamki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?