- 21 Aralık 2015
- 70
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Gokyuzusenin
-
Ben oldum hic hissetmiyosn hiçç korkmaKizlar sabah 9 da burun ameliyatina gircem burnumdaki eti alcaklar. Ama ben cok korkuyorum ilk defa ameliyata gircem. Doktor uyutcaz bisey hissetmiceksin dedi ama ben korkuyorum uyandiktan sonra ya kotu olursa agrilarim olursa hersey daha kotu olursa nefes alamazsam yine diye korkuyorum. Ameliyathane nasil bir yer of dusunmekten kafayi yicem.
Estetikde olcaktim ama sonra olcam cok pahali o simdilik su etten kurtulsam rahat nefes alsam yeterEstetik ameliyat olanlar var. Korkma bir sey olmayacak.uyutcaklar duymayacaksin bile
Sonra noldu ameliyattan ciktiktan sonraMerak etme ben oldum hic bi sorun olmuyo
Ben oldum hic hissetmiyosn hiçç korkma
Sagol canim oyle yapcam insallahUyumanla uyanman bir gibi olacak, tatlı bir uykudan uyanacaksın.
Narkozun etkisi geçtikçe ağrılarını hissetmeye başlayacaksın ama rahat nefes alabiliyor olduğuna değdiğini farkedeceksin (inşaAllah)
Korkma Allah'a sığın, duanı et öyle gir ameliyata.
Uyandığında burnundan nefes alamiyon ağzından aliyon ağrın oluyo biraz zaten ağrı kesici yapiyolar sonrası rahat hic bi sıkıntı olmuyoSonra noldu ameliyattan ciktiktan sonra
Ayy insallah kolay olur tampon mu ne koyuyomus doktor. 2 gun durcak demisti o ne ise yariyo biliyo musunUyandığında burnundan nefes alamiyon ağzından aliyon ağrın oluyo biraz zaten ağrı kesici yapiyolar sonrası rahat hic bi sıkıntı olmuyo
Ben hem estetik oldum hemde et aldlar bana eriyen tampon koymuştu iki üç güne eridi rahat nefes almaya baslamistim. Hic stres yapma korkulcak bsey değil şimdiden çok geçmiş olsun :)Ayy insallah kolay olur tampon mu ne koyuyomus doktor. 2 gun durcak demisti o ne ise yariyo biliyo musun
boşuna korkuyorsun anlamıyorsun hiç. Uyudugunla uyandığın bir olacak ve hiç ağrı falanda olmuyor sonradanKizlar sabah 9 da burun ameliyatina gircem burnumdaki eti alcaklar. Ama ben cok korkuyorum ilk defa ameliyata gircem. Doktor uyutcaz bisey hissetmiceksin dedi ama ben korkuyorum uyandiktan sonra ya kotu olursa agrilarim olursa hersey daha kotu olursa nefes alamazsam yine diye korkuyorum. Ameliyathane nasil bir yer of dusunmekten kafayi yicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?