• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorummm :-(

Gokyuzusenin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
70
5
1
30
Kizlar sabah 9 da burun ameliyatina gircem burnumdaki eti alcaklar. Ama ben cok korkuyorum ilk defa ameliyata gircem. Doktor uyutcaz bisey hissetmiceksin dedi ama ben korkuyorum uyandiktan sonra ya kotu olursa agrilarim olursa hersey daha kotu olursa nefes alamazsam yine diye korkuyorum. Ameliyathane nasil bir yer of dusunmekten kafayi yicem.

Estetik ameliyat olanlar var. Korkma bir sey olmayacak.uyutcaklar duymayacaksin bile

Minnacık şey için bu kadar korkuyosun.
Millet doğuma girerken bu kadar stres yapmıyo
Ki uyutacaklar anlamayacaksın bile korkma.

9 saatin bile kalmadı. Bence şimdi de uyu düşünme:KK76:

Merak etme ben oldum hic bi sorun olmuyo
Kizlar sabah 9 da burun ameliyatina gircem burnumdaki eti alcaklar. Ama ben cok korkuyorum ilk defa ameliyata gircem. Doktor uyutcaz bisey hissetmiceksin dedi ama ben korkuyorum uyandiktan sonra ya kotu olursa agrilarim olursa hersey daha kotu olursa nefes alamazsam yine diye korkuyorum. Ameliyathane nasil bir yer of dusunmekten kafayi yicem.
Ben oldum hic hissetmiyosn hiçç korkma

Uyumanla uyanman bir gibi olacak, tatlı bir uykudan uyanacaksın.

Narkozun etkisi geçtikçe ağrılarını hissetmeye başlayacaksın ama rahat nefes alabiliyor olduğuna değdiğini farkedeceksin (inşaAllah)

Korkma Allah'a sığın, duanı et öyle gir ameliyata.

Uyumanla uyanman bir gibi olacak, tatlı bir uykudan uyanacaksın.

Narkozun etkisi geçtikçe ağrılarını hissetmeye başlayacaksın ama rahat nefes alabiliyor olduğuna değdiğini farkedeceksin (inşaAllah)

Korkma Allah'a sığın, duanı et öyle gir ameliyata.
Sagol canim oyle yapcam insallah

Kac tane ameliyat oldum , hepte cok korktum girmeden once.hepte buladar korktuguma panik yapip uyumadigima pisman oldum.inan bana hic korktugun gibi olmayacak.buraya girip yazcaksin korktugum gibi deilmis diye.

Ameliyathaneye gidip de ameliyat masasına yattıktan sonra, ondan geriye say diyecekler.5'e gelmeden uyumuş olacaksın.sonra bir bakmışsın seni uyandırmaya çalılıyorlar sonrası oldu sa bitti maşallah.her cerrahi müdahaleden sonra acı, ağrı olur ama ağrı kesiciler bunlar için var.ilk iki gün biraz zor olur sonra geçiyor.
Not: 2 açık ameliyat,1 laparoskopik ameliyat ve bir de sezaryen geçmişim var diyerek sakin ol diyorum.

Ben oldum üstelik hem et hem kemik büyümesi vardı ve uyutulmadım bile.
Tabiki ameliyat olduğu için sıkıntın olucak ama 1 gün katlancaksın. Sonra tampon alınacak ve bitti gitti. Sonrası rahat nefes:21:

Uyandığında burnundan nefes alamiyon ağzından aliyon ağrın oluyo biraz zaten ağrı kesici yapiyolar sonrası rahat hic bi sıkıntı olmuyo
Ayy insallah kolay olur tampon mu ne koyuyomus doktor. 2 gun durcak demisti o ne ise yariyo biliyo musun

Ayy insallah kolay olur tampon mu ne koyuyomus doktor. 2 gun durcak demisti o ne ise yariyo biliyo musun
Ben hem estetik oldum hemde et aldlar bana eriyen tampon koymuştu iki üç güne eridi rahat nefes almaya baslamistim. Hic stres yapma korkulcak bsey değil şimdiden çok geçmiş olsun :)

B
boşuna korkuyorsun anlamıyorsun hiç. Uyudugunla uyandığın bir olacak ve hiç ağrı falanda olmuyor sonradan

Ameliyathane nasıl ben de bilmem ama burun ameliyatı sonrası ağrın olur. Zamanla geçer. Nefes problemin olmaz..

Back