- 22 Kasım 2016
- 463
- 170
- 18
Merhabalar. Bu soracağım sorudan çok cekiniyorum ama biryandanda içim içimi yiyiyor.Mastürbasyon yaptim yastikla o an adettim anlayamadım kızlık zarina birsey olup olmadigini ama o an bir acıma hissettim sonra birkez daha yaptim uzun bi sure sonra o zaman da akintimla birlikte boyle incecik kan gelmis yani akintimla karisik varla yokarasi bir kan . Yillardir hep teredutteyim acaba birsey oldumu diye. Doktora gitmek istiyorum ama ben bir sure önce kapandım yaklaşık 3 ay oluyor .yani kapalilikla bunun bir alakasi yok her insan hata yapar (böyle birşeyi kapalı bir insan yapmaz açık bir insan yapar gibi bir anlam çıkarmayın sakın asla biçimci biri değilim ) (böyle birseyi ben yadirgamam dış gorunuse bakarak ama doktor yadirgarsa cok utanırım) fikir istiyorum sadece özellikle evli bayanlardan , internette çok yazı okudum okuduklarima göre kizlik zarı içerdeymis yani kolay kolay bozulmazmis ama bilmiyorum umarım birsey olmaz lütfen bu konu hakkında fikirlerinizi söyleyin. Yanlış sözler teleffuz etmiş olabilirim kusura bakmayın
Son düzenleme: