• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkuyorum

taylor27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
41
0
86
Diğer
bir keresinde günlük ped olmadığı için peçete koymuştum ve o heralde parçalanmış ve prinç tanesi kadar bi parça vajina girişindeydi onu çıkardım yani girmemişti...bu kızlık zarına birşey yapar mı? daha yaşım küçük... korkuyorum :( yardım... hayatımda oraya parmak bile sokmadım..arkadaşlar lütfen cevap verin :( :2:

Bişey olmamıştır korkma. Kızlığın pirinç tanesi gibi şeyle bozulmaz. Biraz internetten araştırın. Bilgi dolu bir sürü :10:
Parmak sokma zaten, o zaman tehlikeye girebilir :31:

Bişey olmamıştır korkma. Kızlığın pirinç tanesi gibi şeyle bozulmaz. Biraz internetten araştırın. Bilgi dolu bir sürü :10:
Parmak sokma zaten, o zaman tehlikeye girebilir :31:

parmak hayatta sokmam zaten..o günden beri sadece ped koyuyorum..bende korkuyodum bişi olmuş mudur diye :/ beki vajinadan gelen gaz sesinden birşey olur mu..bende arada sırada olur..ama ben çok zorlarsam :(

tatlım diğer konunada denk gelmiştim akıntı ve kaşıntının kızlık zarına bir sey yapıp yapmayacagını sormustun takma bu kadar sakınan göze çöp batar merak etme sen gitmesini istemediğin ve çok büyük bir kaza yaşamadığın sürece o seninle kalıcak canı sıkılınca gitmez ki :D :D

o bahsettiğin iş peçeteyle pirinç tanesi kdr bi şeyle bozulacak olsa vajinismus ilk gece korkusu olurmuydu hiçç

Bazen o peçete durumu benimde başıma geliodu şu an evliyim önceden bende korkardim ama merak etme allah oyle bi yapmış ki bizleri okadar basit seylerle hicbisi olmuo :)

arkadaşlar bende çok korkuyorum bu konuda benimde başıma bişey geldi ama içim hiç rahat değil ben bundan 1 yıl yada 2 yıl olması lazım kadın dogum doktoruna gittim bi rahatsızlığımdan dolayı kızlık zarıma bakmaları gerekti çatal denilen bişey var oraya yatırdılar doktor dış dudakları açarak sadece gözleriyle ve ışık yardımıyla baktı hiç bir şekilde içeriye giriş olmadı benim dış dudakları açarken biraz acı hissettimilk defa vajinamı açtılar çünkü sonra doktor bişey yok korkma dedi kalkabilirsin dedi ertesi gün benden çok az kan geldi damla bile değil affınıza sığınarak soluyorum hafif peceteyle silerken peceteye çok az geldi damla bile değil düşünün iç çamaşırımda kan yoktu yani sadece peçeteyle silerken ben o gündür bu gündür çok korkuyorum bu benim namusum kızlığım benim herseyim seneye nişanım olucak ve ben çok korkuyorum ultrasonada adet düzensizliğinden bir çok kez gittim ama şimdi kızlık zarı muanesi için doktora gidemem

Back