• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkuyorum :(

iklimmya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
340
8
116
merhabalar..
ben 30 haftalık gebeyim. doktorum rahim daralması olduğunu ve 0.5cmlik açıklık olduğunu söyledi. dikkatli olmaya ayakta kalmamaya çalışıyorum. ilaçlarımı ve iğnemi kullanıyorum
aklıma takılan şeyse bir şey hissediyorum 1 aydır. ritmik bir tıklama mı desem seyirme mi karnımdan hissetmiyorum ama rahimden kasıklarımdan gelir gibi.. ilk gebeliğim olduğu için de korkuyorum..
acaaba bebeğimin hıçkırığı olabilir mi? yoksa tehlikeli bir durum mudur?? :18:

bir de ben çalışıyorum izin için raporu alma hakkımız 32. haftada(31+6) mı oluyor yoksa 32. haftayı doldurmamız(32+6) mı gerekiyor :26:

merhabalar..
ben 30 haftalık gebeyim. doktorum rahim daralması olduğunu ve 0.5cmlik açıklık olduğunu söyledi. dikkatli olmaya ayakta kalmamaya çalışıyorum. ilaçlarımı ve iğnemi kullanıyorum
aklıma takılan şeyse bir şey hissediyorum 1 aydır. ritmik bir tıklama mı desem seyirme mi karnımdan hissetmiyorum ama rahimden kasıklarımdan gelir gibi.. ilk gebeliğim olduğu için de korkuyorum..
acaaba bebeğimin hıçkırığı olabilir mi? yoksa tehlikeli bir durum mudur?? :18:

bir de ben çalışıyorum izin için raporu alma hakkımız 32. haftada(31+6) mı oluyor yoksa 32. haftayı doldurmamız(32+6) mı gerekiyor :26:

hiç korkma dinlenip kendini zorlamazsan hiç bişi olmaz allahın izniyle izin raporun 31+6 da alabiliyorsun 32+6 olunca çünkü 33 haftalık oluyosun

Back