Korkuyorum

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.610
56
merhaba kızlar

aslında pek emin değilim ama yazmaya ihtiyacım var 18.01.2012 sinde doktora gitmiştim göğsümde kist belirtileri var diyerek. doktor eliyle bakınca evet var dedi 1 hafta sonrada ultrasondan baktık bişey çıkmıyor :S belirtilerine gelince adetime yakın göğsümde elime kitle geliyor o kitle oynuyor ve ağrı oluşuyor hatta bir ara ağlatacak kadr ağrı oluyordu psikolojim bozulmuştu. bazı kist çeşitleri vardır bilirsiniz belki bi kist çeşidinde adet dönemine yakın göğüste kitle oluşur ve adet döneminde kan gelmeye başlayınca o ağrı zamanla kesilir. o kitleler patlıyor ya sonra sıvılar faln oluşuyor :S bilmiyorum kızlar yanlış bilgi vermek istemem :S ultrasonda kist neden çıkmadı diyee bi şüphem vardı aklımda. dedim ya adet dönemine yakın kitleler patlayıp kayboluyormuş gittiğimde zaten reglim bitmişti. o yüzden gözükmemiştir diye şüphelendim daha da gitmedim. :S şimdide aynı şekilde ağrılar olşuyor bazenleri ağlatacak şekilde. durduk yere ağlayasım geliyor ama ağlayamıyormmmmmmmm kızlar umarım anlatabilmişimdir :S

2 göğsümde 15ten fazla irili ufaklı kitlem var benim de...senin gibi ağrılarım çok olurdu...kahkaha atmayı unuttum 6 senede...öksürmek zaten ölüm...çok ağrıyordu kitlenip kalıyordum... ameliyat oldum toplam 5 cm çapında 3 kitle çıkartıldı...birazcık rahatladım...gerçi benim adet dönemin öncesinde falan ağrı problemim olmazdı...ağrılarım geneldi...şimdi de ağrım yok ama uyuşmalarım oluyor ameliyat olduğum yerde...doktor da bi ömür çekiceksin dedi...yapcak bişe yokmuş çok sıkışınca ağrı kesici içebilirsin dediydi...

yalnız ben hiç sıvıların patladığını duymamıştım...içi sıvı dolu kitleleri duydum ama patladıklarını bilmiyodum:S bunu doktor mu dedi

2 göğsümde 15ten fazla irili ufaklı kitlem var benim de...senin gibi ağrılarım çok olurdu...kahkaha atmayı unuttum 6 senede...öksürmek zaten ölüm...çok ağrıyordu kitlenip kalıyordum... ameliyat oldum toplam 5 cm çapında 3 kitle çıkartıldı...birazcık rahatladım...gerçi benim adet dönemin öncesinde falan ağrı problemim olmazdı...ağrılarım geneldi...şimdi de ağrım yok ama uyuşmalarım oluyor ameliyat olduğum yerde...doktor da bi ömür çekiceksin dedi...yapcak bişe yokmuş çok sıkışınca ağrı kesici içebilirsin dediydi...

canımm öncelikle çok çok geçmiş olsun. daha adetime 14 gün var. ayrıca 10 yaşında hastalandım şuan 16 yaşımdayım bir de gittiğim hastaneyi öyle herkes beğenmiyor bilmiyorumm :S okmeydanına gidicem bir de :S doktorun söylediğine göre ağrılı kistler iyi huylu oluyormuş :S

canımm öncelikle çok çok geçmiş olsun. daha adetime 14 gün var. ayrıca 10 yaşında hastalandım şuan 16 yaşımdayım bir de gittiğim hastaneyi öyle herkes beğenmiyor bilmiyorumm :S okmeydanına gidicem bir de :S doktorun söylediğine göre ağrılı kistler iyi huylu oluyormuş :S

evet ağrılı olanlar için iyi diyolar...bi de senin ultrasonda görmemelerinin sebebi doktorun beceriksizliği olabilir...dedim mi hatırlamıyorum 6 sene sürekli ultrasona girdim çıktım 15in üstündekiler çok küçük olduğu için onları rapora yazmadı bile doktorlar tam ameliyat olmaya karar verdim bi de üniversiteye gideyim dedim beni asistanların eline bıraktılar ultrasona bakan asistanın raporu " burada birşey görünmüyor" sizi görünce saklanmışlardır dedim tam bir maldı

Son düzenleme:
evet ağrılı olanlar için iyi diyolar...bi de senin ultrasonda görmemelerinin sebebi doktorun beceriksizliği olabilir...dedim mi hatırlamıyorum 7 sene sürekli ultrasona girdim çıktım 15in üstündekiler çok küçük olduğu için onları rapora yazmadı bile doktorlar tam ameliyat olmaya karar verdim bi de üniversiteye gideyim dedim beni asistanların eline bıraktılar ultrasona bakan asistanın raporu " burada birşey görünmüyor" sizi görünce saklanmışlardır dedim tam bir maldı

canım evet doktorların azizliğine de uğrayabiliriz. yukarıda kist sıvılarıyla ilgili bişey sormuştunuz canım ben onu netten okudum doktorada söylemiştim "aferim sana bak araştırıp gelmişssin" deyip gülmüştü.. yalnız bi sorum olacak size kist kanser midir ? ya da timörler ilgili bişey midir ? yoksa bunlardan çok ayrı bişey mi ?

canım evet doktorların azizliğine de uğrayabiliriz. yukarıda kist sıvılarıyla ilgili bişey sormuştunuz canım ben onu netten okudum doktorada söylemiştim "aferim sana bak araştırıp gelmişssin" deyip gülmüştü.. yalnız bi sorum olacak size kist kanser midir ? ya da timörler ilgili bişey midir ? yoksa bunlardan çok ayrı bişey mi ?

her doktor ayrı birşey söylüyor canım valla benim de sıkıntılarım senin yaşlarında başlamıştı 18inde teşhis kondu o zaman 3 adet kistim vardı...bunlar bayanların yüzde doksanında olur dediler doğum kontrol hapı gibi bir hap verdiler p ile başlıyordu 6 ay kullandım biri eridi diğer ikisi büyüdü birbirlerine yapıştı...sonra zaten 6ayda bir dediler ama ben senede bir kontrole gittim...1 .5 sene önce sınırları belli olmayan bir karaltı var kanser olabilir denince biraz korktum...meğer o da o ara göğüs altı sıkı sütyen kullanıyordum ondan dolayı ezilme olmuş...bi altı ay daha böyle geçti...bu sefer başka doktora gittim kitlelerin büyüme hızı artmış sen bunları aldır bi incelettir dedi doktorum..bi de daha da büyürse şekil bozukluğu yapabiliyormuş...orta halli çıktı hamilelik döneminde kansere dönme riski taşıyosun dedi...yani kitlenin şekli içindeki madde ve büyüme hızına göre kansere karar veriyorlar ultrasondan doğru

her doktor ayrı birşey söylüyor canım valla benim de sıkıntılarım senin yaşlarında başlamıştı 18inde teşhis kondu o zaman 3 adet kistim vardı...bunlar bayanların yüzde doksanında olur dediler doğum kontrol hapı gibi bir hap verdiler p ile başlıyordu 6 ay kullandım biri eridi diğer ikisi büyüdü birbirlerine yapıştı...sonra zaten 6ayda bir dediler ama ben senede bir kontrole gittim...1 .5 sene önce sınırları belli olmayan bir karaltı var kanser olabilir denince biraz korktum...meğer o da o ara göğüs altı sıkı sütyen kullanıyordum ondan dolayı ezilme olmuş...bi altı ay daha böyle geçti...bu sefer başka doktora gittim kitlelerin büyüme hızı artmış sen bunları aldır bi incelettir dedi doktorum..bi de daha da büyürse şekil bozukluğu yapabiliyormuş...orta halli çıktı hamilelik döneminde kansere dönme riski taşıyosun dedi...yani kitlenin şekli içindeki madde ve büyüme hızına göre kansere karar veriyorlar ultrasondan doğru

anladım canım çok sağol gittiğim hastanede doktor banada artık 6 ayda bir gelebilirsin dedi ama başka hastanelerede gitmekte fayda var tabi..

anladım canım çok sağol gittiğim hastanede doktor banada artık 6 ayda bir gelebilirsin dedi ama başka hastanelerede gitmekte fayda var tabi..

ben de her seferinde farklı doktorlara gittim:)) geçmiş olsun canım bakalım sonuçları paylaşırsın bizimle

X