• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum.....

MELDA82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
3
1
86
42
Zonguldak
mrb arkadaslar ben 3 senelik e vliyim 4 senedirde ilac kullanıyorum.paxil vb antidepresan ilacları kullandım ve kendımı hala ıyı hıssetmıyorum
hamıle kalmakdan cok korkuyorum bı yanım ıstıyor obur yanım hayır olamaz dıyor ne yapmalıyım bılmıyorum hamıle kalınca en basa donmekten korkuyorum hamılelıkde ılac kullanılmıyor kullanıpda hamıle kalan varmı?

seni çok iyi anlıyorum canım.hamilelik,doğum,doğum anında yasayacaklarım,bebek olunca hissedeceklerim..vb..bende ilaç tdavisi gördüm.Ama artık bebek istiyorum cunkı yasım ilerledi.Ve etrafımda hastalığım yuzunden bana anlayış gösterecek kimse yok..gönul isterdiki sapasağlam bir ruh haliyle anne olalım.Ama endişelenme.annelik duygusuyla kendini daha da toparlarsın,guclu olursun.bu cok baska bir içgudu olacak cunki.

canım allah kolaylık versin bu tarz hastalıkla baş etmek zor bide bu yönden düşün hamilesin kendini dinlemeye fırsatın olmuyoki hep bebişini düşüncen gün gün hafta hfta ne kadar büyüdü nasıl oldu kime benzicek derken bakmışsın 9 ay olmuş kendini dinlemeye vaktin bile olmaz bu hastalığın birinci şeyi kendini dinlemek değilmi kendimizi dinlediğimiz zaman kötü olmuyozmu mevlam verir sabrını merak etme sen yeterki ona tevekkül et canım kardeşim

canım ben 34 haftalık hamileyim 3 senedir ilaç kullanıyorum hamileliktede kullanıyorum şu an.doktorum devam et dedi bırakınca sapıtıyorum,doğuma 2 hafta kala bırakcam iyşallah sorun çıkmaz.bipolar bozukluk var bende ayrıca takıntı da...Allah yardım etsin hepimize

merhaba sen hangi ilaçı kullanıyorsun ve kaç aylık hamilelikten beri çünkü ben panik atak hastasıyım ve şu anda 3 aylık hamileyim ilaçı bırakmıştım doktorum ne zaman başlatçak bilmiyorum :sinifsinif::roflol:

Back