• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkuyorum

Schirin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.013
7
156
43
Kocaeli
tecrübeli doğum yapmış annelerimiz bişe sorcam ben doğumdan cok hastanede bana kötü davranırlar diye korkuyorum henüz Türkiyede hiç hastaneye yatmadım ama duyduklarım biraz korkunc gibi.. birde dogumdan hemen sonra refakatcı yoksa bebegi hemşireler giydiriyomu?

ben ankara etlik doğum evinde doğum yaptım 8 aralıkta doktorlar çok iyiydi stajerler vardı onlarda gayet iyi davranıyorlar her konuda yardımcı oluyorlar.ben 2 gün yattım doğumdan sonra bebeği bir battaniyeye sarıp anneyide bebeğide odaya götürüyorlar.o sırada senin bir yakınını çağırıp bebeği giydittiriyorlar.eğer bir sorun yoksa refakatçi kalmıyor yanında.bebeği giydirince çıkartıyorlar geriside sana kalmış.

Yahu hastanede kötü davranırlar diye korkuyorum da ne demek? Hiç böyle saçma birşey duymadım.

Millet ne diye hamile kadınlara böyle saçma sapan şeyler anlatır da zaten bozulmaya meyilli psikolojilerini iyice bozarlar anlamam ki????

Hiç moralini bozma şirin. Dünyanın en sıcakkanlı insanlarının yaşadığı Türkiye'desin. Üstelik anne olacaksın. Kafanı böyle saçmalıklara takıp kendini üzeceğine, bebeğini düşün ve bu güzel, eşsiz dönemin tadını çıkar lülülülülülü

artık turkiye yi nasıl anlatiyorlarsa disarda....
barbar, hastanelerde hastalara iskence yapılan, bebeklerin bile giydirilmeyip cirilciplak ortada birakiliverdigi, zalim insanlarin ulkesi vay anasını

evet yani saglık ocagındaki ebeler o kadar iyilerki hic anlattıkları gibi degilin inanın cok tecrübesizim bu konuda sadece yengem dogum yapmıstı onun yanındaki dogum yapan kadına cok kötü davranmıstı hemşire lakap bile takmıstı takatsız kadın diye

kızlar kızcağız haksız değil neleri var neler görüyoruz Ama dert etme arkadaşım herkez senin karşılaştığın hemşire gibi değil eğer öyle biri ile karşılaşırsan o sana kötü davranıyosa sende ona öyle davran bak yapıyolarmı bidaha azıcık sesiz gördüler mi başlıyolar azarlamaya sen niye giyinmedin sen niye soyunmadın diye

ben devlet hastanesinde doğum yaptım ALLAH cc razı olsun hiçbir şekilde kötü muamele görmedim tam tersine doktor ve ebe bana moral vererek tamam kızım tamam yavrum bitti geçti gibi şeyler söylediler şöyle yaparsan daha kolay doğum olur filan dediler çok iyilerdi çok memnun kaldım .
bebek doğduktan sonra ben hiç karışmadım giydirmişler sarmışlar getirdiler üstelik benimde üzerimi başımı değiştirmişlerdi sonra odaya aldılar ve ertesi gün taburcu oldum .
dediğim gibi hiçbir şekilde kötü muamele görmedim lillahilhamd.
ama tam tersine çok bağırıp lakaytlık yapanlara kızabiliyorlar.
bence sabır gösterilmesi gerekiyor çünkü taş çatlasa 5 ,10 dak. sonra bebeğini göreceksin .
ALLAH cc herkese yardım etsin bir avazda kurtulmayı nasip etsin ...(amin)

Canim Ayni Korku Inan Bendede Vardi Ama Buna Rağmen Devlette Yaptim Doğumu Hiçte Anlatildiği Gibi Değilmiş Hemşiresinden Doktoruna Hepsi Gayet Ilgiliydi Böyle şeylerle Kafani Yorma Güzel şeylere Odaklan

yok canım ne kötü muamelesi..kim ne anlattı sana bilmiyorum ama tutup hastanelerde adam dövmüyorlar..bide sen doğum sancısı çekerken kim ne yaparki sana..ha bazen benimde duyduğum şey şu anneler sancı sırasında biraz yırtındıkları için doktorlar gürültüden, daha doğrusu diğer sancı çeken anneleri korkutuyorsun diye bağırıyorlarmış..ama 2 doğum yaptım hiçde başıma öyle bi şey gelmedi..gayette mennunum ben..

ya kızlar kusura bakmayında;
hep hastanelerde olanları anlatıyoruz.bırde hastalara bakalım.kımse kımseye kotu davranmaz durduk yerde degılmı?
ben devlet hastanesınde dogum yaptım doktorum oranın bashekımıydı.ozel muayenehanesınde kontrollerıme gıttım.dogumlarımı orada yaptım.
bır kadınlar geldı gormeyın yanı:(((
hele bırıne yanı ben bıle laf soyleyecektım.kadın doguma kadar karnımdan goremıyorum dıyerek hıcbır temızlık yapmamıs:(((((((
yanı boylesıne ıyı nasıl davranılır.
bırı gelmıs elını kolunu sallaya sallaya sankı gezmeye gelmıs.gunun bellı ne bır canta ne bır esya yanında.kollarda altınlar sıkır sıkır:((((((((
doktorlar dogumdan sonra bebgı gıydıreceklerdı cantayı sordular getırmedım dedı.ve o bebek dogumdan sonra kıyafet bulunmasını bekledı serın ortamda:((((( ben yanımda her ıhtımale karsı dıye fazlaca goturdugum ıcın verdım hemsıreye.ama bebek sabaha kadar agladı hıc durmadan.usuttu yavrucak.
yanı boyle cahıllerın ıcınde bıde doktor hastane acısından bakmak gerek olaya degılmı arkadaslar?

Canım ben doğumumu Ankara GATA da yaptım . Doktorlar ya da hemşireler tarafından kötü muamele görmedim . Doğumum sezeryan olduğu için hemşire alıp götürdü bebeğimi giydirip anneme vermişler. Sadece şunu söyleyim , kusura bakmasın bazı hanımlar fazla nazlı oluyorlar her şeye bir naziklik sorun çıkarma .. Fazla canları tatlı davranıp herkesi bıktırıyorlar .. Bizim canımız yok mu .. Ondan sonra da dünyanın azarını işitiyorlar haklı yere .. Doğum olayında doktoruna ve hemşirelere yardımcı ol ki doğumun kolay olsun . Bana çevremde ki tecrübe sahibi olanlar bu nasihatta bulundular .

yav bu arkadaş konuyu ocak ayında açmış kızlar yerimseniben daha bend eyeni çaktım valla :roflol: ama korktugu şey başına geldimi bilmiyorum yalnız bu son zamanlarda saglık sektöründe olan şeyler çok canımı sıkıyor nele roluyor böyle anlamıyorum

ben devlet hastanesinde dogum yaptım sezeryanla ve merak ediyosanız cok memnun kaldım o kadar iyilerdiki Allah razı olsun hepsinden sırf emzirmeyi ögretmek için bile sabırla saatlerce yanımda kaldılar

her türlü insanla karsılaşmak mumkun...her meslekte oldugu gibi...özel hastanede, sürekli gittiğim doktorum oldugu için bu tarz endişelerim yok...evlendikten sonra ameliyat olmustum ama dogum evinde yine şimdiki doktorum yapmıstı...ozamanda çok guzel ilğilenmişlerdi...ama ablam sskda dogum yaptı...hemşirelere biraz para verince çevremizde dönmuslerdi...kişiye göre değişiyor bence...para heryerde işe yarıyor...

Back
X