Kızlar merhaba hepinize. Şuan çok stresliyim ve korkuyorum. Bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevineceğim. SATım 9 Kasım'dı. Ve ben 10 aralıkta çift çizgiyi gördüm. Hemen o gün beta hcg testi yaptırdım ve 734 çıktı. BATımdan 2 gün sonraydı. Fakat doktora 2 hafta sonra gitmemi tavsiye eden insanları dinleyip o gün muayene olmamak gibi bir hata yaptım. Bu çarşamba günü doktora gideceğim randevu aldım fakat aklım hiç rahat değil, belki de hormonlardan kaynaklanıyor bilemiyorum. Sormak istediğim şey şu.. Şuanda hiçbir belirti yaşamamakla beraber yalnızca yorulduğum zaman gelen kahverengi akıntım var. Bir de kasık ağrılarım. Onun dışında ne bulantı, ne baş dönmesi ne de başka bir şey. İnternetten o kadar çok şey araştırdım okudum ki kafam karıştı. Dış gebelik, boş gebelik gibi şeylerin olmasından korkuyorum. 2. bir beta hcg testi olmadan, ilk test değerlerime bakılarak hamileliğimin sağlıklı olup olmadığını anlamam mümkün müdür? Korkularım yersiz midir, yoksa endişe duymakta haklı mıyım?
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım bana yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım bana yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.