korkuyorum sebebi sizce ne olabilir yardım lütfen :/

ciniviz_35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
148
43
123
37
Arkadaşlar merhaba. 4 aydır reglimin süresi 2 gün gelip az gelio zamaninda aksama olmuyor fakat 2 günde olup bitiyor ve az geliyor 2 aydir korunmuyoruz bebek de düşünmeye başladık korkuyorum ya anne olamazsam diye kimseyle de konusamiyorum içim içimi yiyor :/

gecmis olsun.her ihtimale karsi kontrole gidin.ama benm gittigim doktorlar hep zamannda duzenli gelmesi onemli bizim icin,1 gunde gelse zamannda olmali diye.eger duzensizlikler varsa skntili.belki 2aydr yemek duzeni hava mevsim degisikligi stresten vs etkilenmisindir ama kontlolu ihmal etme icinu ferah tut

Stres ve mevsim gecislerine bagli olabilir.menopoz filan diye korkutmayi n kendinizi menopoz donemi cok kanama olur .aslanpencesi duzenli icin duzenler ibrahim saracoglunun sitesinden bakin cok ise yariyor

Eğer korkukarin varsa mutlaka bir doktora git çünkü adet gecikmesi psikolojik bile olabilir. Doktorlar korunmayi biraktiktan sonra bir yıl sure veriyorlar normalde

Canım aynı durum olmayabilir elbette ama benim de bikaç aydır adetlerim lekelenme gibi başlayıp 2 gün sürüp yine leke ile bitiyordu. Kan değerlerime baktırdığımda prolaktinim yüksek çıktı. Doktor göğüste ağrı, büyüme, nadir vakalarda süt gelme ve adet döneminin arasındaki sürenin kısalıp kanının azalmasına sebep olduğunu söylemişti. Ben de süt gelmesi dışında hepsi vardı.

Ay bilmiyorum evlendikten sona böyle oldu bekarken bi sorun yoktu Dr a gidince de hemen alttan muane dio nen evliliğe zar zor alistim öyle dra açmak kolay gelmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…