dur madem bir ufak anımı daha detaylı anlatayım da biraz daha gülelim. Bir yaz günü yine arabadayım, hastaneden çıktım tek yönlü tek şeritli ve yoğun bir yolda (ankara sıhhıye hastanelerin arka sokakları), bir sigara (biiiip) yakayım dedim camı açtım.. zaten yol gıdım gıdım ilerliyor kornalar havalarda uçuşuyor falan, camdan bişey girdi ama tam göremedim önce, ön cama yapıştı, kocaman bişey direk el frenini çektim(allahtan onu akıl edebildim), ama sigarayı falan o refleksle düşürdüm,indim arabadan tir tir titriyorum kaldım öyle sonra arabadan dumanlar çıkmaya başladı, yıkama sırasında yerlere koydukları kağıt tutuşmuş. Sonra millet tabi başıma toplandı çünkü ayakta duramıyorum, herkes yangından atladım sandı arabaya su dökmeye çalıştılar vs. ama benim umrumda değil cama bakıyorum eleman çıktı mı dışarı diye, yediğim lafları hiç söylemeyim zaten trafiği en az 10 dakika tamamen kitledim.neyse bunlar ateşi söndürdüler bana geçmiş olsun falan dediler ama ben binmiyorum arabaya ısrarla, çekecek yer de yok birine çek desem. sonra taksici bi abi vardı sağolsun camda arı var arıya alerjim var dedim (arıya gerçekten alerjim var ama camdaki yaratık arı değil) adam girdi arabaya bişeyler yaptı çıkardı böceği. Arı değilmişki bu abla dedi. aaa öyle mi ben arı sandım deyip bindim ama yarım saat kadar titremem geçmedi. Bende çok var bu anılardan